My style icon: Kate Middleton

06.09.2013
Als iemand’s kledingkast zou mogen plunderen dan zou het wel die van Kate Middleton, of zoals we haar officieel moeten noemen The Duchess of Cambrigde. Of ze nu een Zara jurkje aan heeft of een jurk van Alexander McQueen, het ziet er altijd top uit! 
Het begon allemaal met de verloving van William en Kate in november 2010. Het blauwe Issa jurkje van Kate was binnen no time uitverkocht en als mijn portemonnee het had toegelaten had ik hem al 10 keer in mijn kast gehad en nog steeds kriebelt het. Misschien dat het een mooie gelegenheid is, noem het maar gewoon excuus,  om hem te kopen als ik me ooit zelf ga verloven, al duurt dat nog wel even gok ik zo ;).

Goed, sinds de verloving zien we Kate natuurlijk regelmatig op TV en in de bladen en over het algemeen heeft zij de stijl die ik zelf ook het liefste draag. Klassiek met een moderne twist. Ik ben ook niet de enige die de stijl van Kate zo kan waarderen want de kleding die Kate draagt is standaard binnen enkele minuten volledig uitverkocht. Want niet alleen dure designer kleding prijkt aan het lichaam van Kate, ook kleding van Topshop en Zara zijn door haar veel gedragen. Haar favoriete merken zijn onder andere  L.K. Bennet, Reiss en Issa. Met name die eerste 2 zijn prijzig maar niet onbereikbaar. 

Naast de kleding van Kate ben ik ook weg van haar haar. Ze heeft van nature lang dik en glanzend haar dat ook nog eens slag heeft, echt het ultieme haar waar ik een moord voor zou doen. Los zit het prachtig maar ze laat het ook vaak heel mooi opsteken zoals je hierboven kunt zien. 

Al met al zou ik graag een keertje haar kledingkast willen plunderen, dus Kate, mocht je ooit je kast willen opruimen dan kom ik je met liefde helpen! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.