New in: Nike Free run Shield

22.09.2013
Soms zie je iets in de winkel wat je niet meer uit je hoofd krijgt. Een klein duiveltje in je hoofd blijft het maar hebben over dat ene item. Zo gebeurde ook vorige week zaterdag iets dergelijks tijdens mijn bezoek aan de Nike Factory Store. Ik zag ze, en ik wilde ze. Probleem was echter dat ze er niet meer in mijn maat waren, verschrikkelijk want ik was inmiddels al helemaal verliefd geworden op ze….. Maar ja, ik zou ik niet zijn als ik niet zou rusten tot ik ze gevonden zou hebben, dus ging ik op jacht en ving ik ze. 
De reclame van de Zalando bezorger die wordt bestormd vond ik altijd zwaar overdreven, maar als ik de bezorger gister op mijn werk binnen had zien komen lopen met de Zalando doos had ik hem misschien toch wel mijn allerliefste glimlach laten zien. Maar ja, toen werd mijn geduld op de proef gesteld want even snel de doos open maken kan nog net op het werk, maar meer dan 2 minuten er aan besteden is een doodzonde dus moest ik wachten met bewonderen en passen tot ik thuis zou zijn. De vrijdag duurt normaal al lang maar geloof me, hij duurde vandaag voor mijn gevoel extra lang! 

Gelukkig kon ik ze thuis gelijk aan doen en naast het feit dat ze heerlijk zitten, zijn ze ook nog eens onwijs gaaf. Het zijn dus Nike free running schoenen met shield protection. Shield protection houdt in dat ze tegen de regen kunnen en daarnaast hebben ze ook nog eens een reflectorische laag waardoor ik in het donker goed opval tijdens het lopen. Eigenlijk zijn ze dus onmisbaar, want veilig lopen in het donker is natuurlijk erg belangrijk. 

Naast het feit dat het hardloopschoenen zijn, zijn ze ook een echt fashion item die ik gewoon onder een jeans kan dragen. De kleur zorgt er ook nog eens voor dat ze met veel andere kleuren te combineren zijn en ze matchen ook nog eens perfect bij mijn favoriete trui.

Kortom, ik heb er nog niet op gerend en ga dat morgen zeker niet doen, maar ik ben wel heel erg blij! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.