Op naar de finish: TODAY!

23.09.2013
De afgelopen week heb ik jullie klaargestoomd voor vandaag, de dag van de Dam tot Dam loop. De zenuwen zijn behoorlijk aanwezig en ik ben vannacht menig keer wakker geworden. Maar ik ben er klaar voor! 
Nadat ik gisteren al shoppend, lunchend en kletsend de middag had doorgebracht in Amsterdam, ging ik lekker naar huis waar ik nog een leftover maaltijd Pasta Pesto in de koelkast had staan. Na wat administratie nam ik lekker plaats op de bank met een tijdschrift, warme choco en chocolade, heerlijk! 

Vanmorgen werd ik wakker al ver voor mijn wekker en besloot ik nog lekker even wat dingen te kijken op mijn iPad. Om een uurtje of half 10 kroop ik uit bed en sprong ik onder de douche, waarna ik genoot van een grote bak havermout. Na wat te hebben rondgedwaald op het internet begon ik aan mijn voorbereidingen, haar, kleding etc, want ja, alles moet perfect zijn.
Tussendoor nam ik mijn laatste shot bietensap wat ik mixte met banaan en ananas, waardoor het een stuk beter te drinken was.  

En dan nu, nu is het zover, ik ga mijn laatste spullen pakken en richting het Dam tot Dam startpunt en stiekem vind ik het hartstikke eng, want ja kan ik het wel? Mijn voorbereidingen waren mede door mijn buik niet echt ideaal…. Maar het komt vast allemaal goed! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.