Shoplog: In kon me niet inhouden

12.09.2013
Vorige week schreef ik al over mijn shopverbod en dat ik me hier niet aan had kunnen houden tijdens een middagje Alkmaar. Nu ga ik jullie opbiechten dat ik mijn eigen verbod wederom aan mijn laars heb gelapt, en niet zo een klein beetje ook….
Ik had het me echt voorgenomen, ik zou echt niets gaan kopen, maar met het herfstweer kwamen ook de herfstkleding kriebels. Ik had natuurlijk al mijn leren H&M rokje die ik hierbij ook gelijk maar even show, en eigenlijk wilde ik het daar voor deze maand bij laten…. Maar toen ging ik afgelopen zondag mee naar Bataviastad met mijn ouders, een ultieme proef dacht ik nog, als ik daar niets koop dat kan ik het echt. De collectie viel tegen en inhouden was dus niet eens nodig want ik zag daadwerkelijk niets wat ik graag had willen hebben. Toch vond ik het goed van mezelf en was ik er van overtuigd dat ik het aan zou kunnen. 

Maar dat is dus niet gelukt….. Vrijdag zat ik al een beetje te snuffelen in de webshop van de ZARA en raakte ik opslag verliefd op een jasje. Ik besloot het jasje te negeren en er vooral niet aan te denken, maar dat mislukte. Kennen jullie dat, als je iets hebt gezien wat je echt te gek vindt dat je er dan over gaat dromen en het in je hoofd al met 100 outfits hebt gecombineerd waardoor je, je eigenlijk een leven zonder dat item niet meer voor kan stellen? Daar had ik in ieder geval last van. In mijn lunchpauze besloot ik daarom even snel naar de ZARA te gaan, want hij zou mij vast niet staan toch? Tegen beter weten in ging ik naar de ZARA waar hij hing en uiteraard ook nog in mijn maat. Hij was nog mooier dan op het internet en hij zat ook heerlijk… Ik twijfelde nog gezien mijn shopverbod maar toen een vrouw me een complimentje gaf over hoe leuk hij stond was ik om…. Goed, nu snel terug naar kantoor.

Alleen als ik terug naar kantoor loop, loop ik langs de Primark en dat is vragen om problemen. Nou even snel naar binnen dan…. Ik zocht al ene paar weken naar een spierwitte blouse en helemaal sinds ik mijn leren rokje had gekocht. Nergens anders vind je dergelijke blousjes zo goedkoop als bij de Primark, dus hup die ging mee. Oke nu zou ik echt naar de kassa gaan dacht ik nog en dat deed ik ook, maar toen zag ik 2 jurkjes hangen die ik echt niet kon laten hangen…. Shit! Dit was gewoon oneerlijk! Hoe konden ze nou uitgerekend op het pad van de blouse naar de kassa die 2 jurkjes ophangen? Zoals je begrijpt was ik sterk en ben ik met mezelf in conclaaf gegaan, maar voor ik het wist stond ik bij de kassa… Ik heb verloren van mijn verbod maar oeeeeeh wat ben ik blij met mijn nieuwe items! Alleen het jasje van de ZARA het item waar ik eigenlijk voor ging laat me toch een beetje twijfelen…. lastig! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.