Shopverbod

07.09.2013
Een paar weken geleden heb ik mezelf een shopverbod opgelegd. Toen het einde van september is winkelen zwaar verboden, maar of ik me hier ook aan kan houden?
Het antwoord is nee…..

Afgelopen zaterdag zag ik genoeg redenen om een joggingbroek te moeten kopen. Ja serieus, ik moest hem kopen. De smoes was dat deze perfect zou zitten rond mn pijnlijke buik na het onderzoek. En hoewel ik daar gelijk in bleek te hebben betekende het kopen van de broek een bezoekje aan de H&M…

En in de H&M werd ik verliefd op een rokje, een leer rokje met toffe stiksels wel te verstaan. De trend voor dit najaar en winter en ook mn lief vond hem erg leuk. Tot overmaat van ramp was hij er ook nog eens in mij maat, en daarmee vervloog mijn verbod naar de achtergrond…

Dan denk je, ze heeft het bij het rokje gelaten. Maar nee, ik kocht ook nog het perfecte witte T-Shirt bij de Zara en mn vriend wist tussen de uitverkoop rekken bij de Perry ook nog eens het hardlooprokje te toveren waar ik naar op zoek was. Wees nu eerlijk, een nike rokje voor 18,50, die kan ik toch niet laten hangen?

Over het feit of mijn verbod alleen telt voor kleding weet ik zo net nog niet. Als het voor alles telt heb ik gisteren namelijk een grote zonde begaan, het bestellen van Jamie Oliver pannen…..Al met al verloopt mijn verbod dus niet helemaal zoals voorgenomen en ik kan me nog steeds maar moeilijk inhouden met al die leuke artikelen in de H&M webshop.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.