This is my Bag

03.09.2013
Mijn favoriete handtas is de Mulberry tas, model Effie Hobo, die ik in Bangkok heb gekocht. Iedere dag gaat hij waar ik ga en ik prop hem het liefst zo vol mogelijk! Als een echte vrouw betaamt sleep ik dus iedere dag de nodige kilo’s mee in mijn handtas. Vandaag onthul ik de inhoud van mijn tas. 
  • Uiteraard heb ik altijd mijn matching portemonnee bij me. Contant geld zit er bijna nooit in maar toch ontploft hij bijna door het grote aantal pasjes die ik met me mee zeul. 
  • Ook altijd standaard in mijn tas zitten fietslampjes. Op de carrière beurs kreeg ik ze bij DAS in dit handige doosje. Door het doosje gaan de lampjes niet per ongeluk aan in m’n tas, heel handig dus!
  • Ik een grijs vilten hoesje zit mijn witte Ipad 2. Mijn Ipad staat vol met boeken, series en films. In de trein heb ik dus altijd iets te doen. Daarbij is het ook nog eens mijn mobiele notitieboekje en fotoalbum.
  • Iphone oortjes mogen echt niet ontbreken in mijn tas, zo kan ik op ieder moment naar mijn favoriete muziek luister of even een serie of film kijken. 
  • In mn toilettasje zit eigenlijk niet zo heel veel, een mascara roller, een klein deo busje, kauwgom, blaren pleisters, pijnstillers en vooral hele veel elastiekjes en klemmetjes. Ook mijn favoriete lipgloss van Rituals moet altijd mee, zonder deze lipgloss raak ik in de stress. 
  • Een flesje water heb ik altijd in mijn tas zitten, ik drink heel veel en ik wil ook zeker altijd water bij me hebben dus. Nu zit er meestal een flesje Evian in m’n tas, maar het liefst zou ik een roze Dopper fles willen hebben. 
  • Op een een of andere manier moet ik altijd een usb stick in mijn tas hebben, gebruiken doe ik hem bijna nooit maar het is een fijn gevoel hem bij me te hebben.
  • Een pakje rijst crackers zit standaard in mijn tas, als glutenallergist [dat is vanaf nu een woord] is het lastig om onderweg wat te eten te scoren dus om zeker te weten dat ik altijd iets te eten heb, heb ik altijd dit pakje crackers in m’n tas.
  • Door de weeks heb ik eigenlijk altijd mijn lenzen in op de dag. Omdat ik een haar liefde verhouding heb met mijn lenzen doe ik ze thuis meestal direct uit en voor de zekerheid heb ik altijd mijn bril bij me. Ook mijn zonnebril gaat altijd mee.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.