Topchef Stacey

08.09.2013
Toen ik een jaar geleden in mijn huisje kwam wonen begon ik met een pannenset van de Ikea. Na een paar maanden begonnen de handvaten van de pannen los te raken en kreeg mijn schroevendraaier een vaste plek in mijn bestek lade. In dit voorjaar begonnen ook de anti aanbak lagen in mijn koekenpannen los te raken en met de week begon mijn keukenuitrusting verder af te takelen. Toen mijn ouders en vrienden vroegen wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben, besloot ik dus geld te vragen voor een gloednieuwe keuken uitrusting. 
Inmiddels ik het al weer meer dan een maand geleden dat ik mijn verjaardag vierde en in die tijd heb ik mij goed georiënteerd op pannengebied. Alle web winkels, kookwinkels en kookafdelingen heb ik bezocht zodat ik een goed beeld had van wat ik wilde hebben en wat de prijzen waren. 

Na mijn grondige vooronderzoek en de nodige tips van mijn moeder [thanks mama] maakte ik uiteindelijk een lijstje met punten die ik belangrijk vond voor mijn pannen. Zo moest er een maat verdeling in de pannen zitten, moesten ze van roestvrij staal zijn, er moest een gaatje in de deksel zitten en ze moesten ook nog eens een lust voor het oog zijn. 

Na veel omzwervingen liep ik vorige week met mijn moeder even naar de Blokker, zonder dat ik ook maar een seconde dacht aan het kopen van pannen. Eenmaal in de Blokker bleken ze hele mooie pannensets in de aanbieding te hebben. Na hulp van zeer aardige verkoper [dank u wel meneer van Blokker Groenhof!] vond ik mijn ideale pannenset die ook nog eens 30% was afgeprijsd. Een steelpan en 4 kookpannen prijken inmiddels al weer een weekje in mijn keukenkastje, die ik voor de gelegenheid ook maar even op heb geruimd.

Maar goed kookpannen waren er dus inmiddels, toen moesten de koekenpannen nog komen. Al sinds een paar maanden was ik verliefd op de lijn die mijn favoriete chef, Jamie Oliver, heeft in combinatie met Tefal. Om mijn keukengear compleet te maken besloot ik dan ook om via bol.com een koekenpan, wok en hapjespan te bestellen. En wow, wat zijn ze mooi!

Mijn keukengear is nu wel compleet, nu sparen voor een mooie keuken met kookeiland… 

Heel eerlijk gezegd heb ik mijn pannen nog niet uitgeprobeerd, omdat ik het zonde vind, stom he? Misschien vanavond maar lekker koken voor mn lief. Ik vind ze in ieder geval wel heel erg mooi en misschien word ik ooit nog wel een keukenprinses met deze nieuwe keuken gear! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.