Uitzending Gemist

15.09.2013
Het is de uitvinding van de eeuw als je het aan mij vraagt, uitzending gemist! Het is mijn favoriete App op de iPad en ook op mijn laptop staat de snelkoppeling al voorgeprogrammeerd. Vele uurtjes per week maak ik gebruik van uitzending gemist, programma’s terug kijken die ik niet live heb kunnen zien. 
Al van jongs af aan ben ik dol op tv kijken, als ik thuis kom is het eerste wat ik doe de tv aan zetten en hij gaat ook niet meer uit. Heerlijk vind ik het om gewoon dat geluid op de achtergrond aan te hebben staan en af en toe te kunnen kijken. Door mijn lichte tv verslaving volg ik dan ook veel programma’s en is uitzending gemist dan ook een ware uitkomst. Mijn ouders werden er wel eens gek van toen ik nog thuis woonde, want ik zag en zie nog steeds vrijwel alle belangrijke en populaire programma’s. 

Of het nu tijdens het koken is, als ik wakker word, tijdens het studeren of gewoon op de bank, mijn iPad is er bij. Sterker nog, ik neem mijn iPad mee naar de sportschool om ook op de loopband uitzending gemist te kunnen kijken, eigenlijk is het best wel erg als ik het zo opschrijf……
Afhankelijk van mijn bui kies ik het programma dat ik kijk. Meestal begin ik mijn dag in de trein met het terug kijken van Nieuwsuur, zodat ik volledig geïnformeerd de dag kan beginnen. Ik ben een echte nieuwsjunkie die zeker 8 nieuwsuitzendingen per dag kijk. Het begint al in de ochtend met het ontbijtjournaal op RTL 4, waarna ik naar Nederland 1 zap. In mijn lunchpauze kijk ik meestal nog even snel het NOS journaal en zodra ik thuis kom, kijk ik het eerste nieuws dat ik op de TV kan vinden.

Op het eerste oog is het wellicht een beetje saai al dat nieuws, maar geloof ik wissel het meer dan genoeg af met zoetsappige programma’s of van die familiehereniging dingen waarbij ik het standaard niet droog kan houden. 

Mijn favorieten programma’s zijn:

  • Liefs uit….
  • Love is in the Air [via RTL XL]
  • Keuringsdienst van Waarde
  • Je zal het maar zijn
  • Actualiteiten programma zoals; Debat op 2, Nieuwsuur, Hollandse zaken, Zembla en EenVandaag. 
  • Overspel
  • Vakantie liefdes [Via Net5.nl]
  • Grenzeloos Verliefd [Via Net5.nl
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.