Wishlist: 10 dingen die ik dit jaar nog wil doen

27.09.2013
Wishlists gebruik ik meestal om jullie te vertellen over materiële zaken die ik graag zou willen hebben, maar nu jullie er inmiddels wel achter zijn dat 50% van de H&m webshop standaard op mijn wishlist staat, gebruik ik de wishlist daarom eens voor iets anders. Bij deze de 10 dingen die ik dit jaar nog wil doen. 
Het liefst zou ik hier natuurlijk schrijven dat ik dit jaar nog naar New York wil, ik droom over een lang en romantisch weekend naar Rome en dat ik ook graag zou willen kerstshoppen in London, maar dat kan niet. Door mijn drie weken naar Thailand heb ik sindsdien nog 3 dagen over. Nu dacht ik deze dagen mooi te kunnen gebruiken voor het inwisselen van mijn verjaardagscadeau, een citytrip met m’n vriend, maar dat bleek niet mogelijk te zijn door 3 verplichte vrije dagen die ik tussen kerst en oud en nieuw moet opnemen. Sinds 1 juni voor mij dus geen dagje vrij meer en al die leuke citytrips die ik wil doen, zullen dus allemaal volgend jaar plaats moeten vinden. 

Goed, geen citytrips dus, maar dat betekent niet dat ik helemaal niets meer kan doen toch? Er zijn in de buurt ook genoeg dingen die ik kan doen en die gewoon in het weekend mogelijk zijn! 

 1. Yoghurt Barn in Amsterdam uitproberen:
  Ik heb al zo veel goede verhalen gehoord over de Yoghurt Barn dat ik echt niet kan wachten om het zelf een keertje uit te proberen. Hadden ze eerst alleen een vestiging in Utrecht, sinds een maand zitten ze ook in Amsterdam. Het concept is dat je uit allerlei verschillende ingrediënten kan kiezen welke je bij de yoghurt kan voegen, van brownies tot noten en goji bessen, de keuze is reuze. 
 2. Sla eten bij Sla in Amsterdam:
  Sla is de nieuwe hotspot van Amsterdam. Alle hippe foodies van Amsterdam komen daar langs en het staat al maanden op mijn verlanglijstje om daar een keertje sla te gaan eten. Volgens mij heb ik nu al zeker 10 keer met vriendinnen afgesproken om er heen te gaan, maar om een duistere reden is het er nog niet van gekomen. 
 3. Naar de musical Jersey Boys in Utrecht:
  Ik hou van musicals en waar ik vroeger zeker 10 keer per jaar naar een musical ging, ben ik nu al meer dan een jaar niet geweest. De musical Jersey Boys lijkt me heel erg leuk en met de muziek zit het in ieder geval al goed. Omdat mijn vriend nog nooit een musical heeft gezien, zou ik het heel leuk vinden om dit samen met hem te doen en ik kan nu al niet wachten om er een leuk dagje Utrecht van te maken. 
 4. Uiteten bij Jamie’s Fifteen in Amsterdam:
  Dit wil ik al een tijdje en laatst stelde mijn vriend zelfs nog voor om het die avond te doen, maar met de menukaart is dat een beetje lastig, bijna alles is glutenrijk namelijk. Nu las ik onlangs echter dat je dieetwensen een week van te voren door kan geven en dat er dan rekening mee kan worden gehouden, dus dat wil ik zeker een keertje proberen. Al jaren kijk ik heel graag naar Jamie op TV en ben ik fan van zijn kookboeken, dus eten bij een van zijn restaurants, met ook nog eens zo een mooie achtergrond, lijkt me geweldig! 
 5. Het Van Gogh museum:
  Schaam schaam ik ben hier nog nooit geweest…. Hoewel ik het Rijksmuseum op mijn duimpje ken en er met gemak een rondleiding zou kunnen geven, ben ik nog nooit in het Van Gogh Museum geweest. Gelukkig geldt dat ook voor mijn moeder, dus ik moet binnenkort maar eens een datum prikken om samen met haar er heen te gaan. Als het net zo gezellig wordt als naar het Stedelijk museum dan kan ik nu al niet wachten!
 6. Naar de kapper:
  Geloof het of niet, maar ik ben een beetje bang voor de kapper. In de afgelopen jaren is het me net iets te vaak gebeurd dat mijn haar door de kapper is verpest en dat ze niet doen wat ik vraag. Eigenlijk kom ik altijd teleurgesteld bij de kapper vandaag… Maar goed, het is beter voor mijn haar om het toch met enige regelmaat te laten knippen dus ik moet het dit jaar toch echt nog een keer doen. 
 7. Een Duitse Kerstmarkt:
  Traditiegetrouw ga ik met mijn ouders naar een kerstmarkt in Duitsland. Vorig jaar gingen we naar Keulen en heb ik echt een geweldige dag gehad. Niet dat ik iets koop op de kerstmarkt, het is daar allemaal wel een beetje kitscherig, maar de winkels in Keulen zijn echt super en er zijn veel winkels die wij in Nederland niet hebben. Daarnaast verkopen ze in Duitsland ook kleinere maten dan in Nederland, zo kan ik met gemak daar een colbert maat 32 scoren en hebben redelijk wat schoenenwinkels ook maat 35 in hun collectie. 
 8. Een dagje of weekend naar Antwerpen:
  Afgelopen zomer ging ik samen met Marisa naar Antwerpen en dat was te gek en daarom wil ik eigenlijk nog een keertje naar Antwerpen. Het liefst ga ik natuurlijk een weekendje met mijn vriend, maar een dagje zou ook al geweldig zijn. De winkels zijn net even wat mooier, groter en beter gesorteerd en daarnaast zijn daar winkels die we hier niet hebben. 
 9. Een zolder metamorfose:
  Inmiddels woon ik alweer meer dan een jaar in mijn huis en alle troep die ik niet direct bij de hand hoef te hebben, heb ik op mijn zolder gezet. Inmiddels is het een groot pakhuis geworden en daar moet echt even orde in worden geschept en daarbij zal ik ook echt dingen weg moeten gaan gooien, hoe moeilijk ook. Ik heb wel een idee hoe ik het wil gaan doen en hoe het er uit moet gaan zien zonder dat er echt geld in gaat zitten, het moet er nu gewoon nog een keertje van komen.  
 10. Een bezoekje brengen aan Spa Zuiver:
  Ik koop graag kleding en schoenen, maar geld uitgeven aan make-up, verzorgingsproducten of laat staan een beauty behandeling zit er bij mij nog niet zo in. Stiekem ben ik daar gewoon veel te krenterig voor en dat terwijl ik al jaren heel graag naar Spa Zuiver wil. Het lijkt me heerlijk om lekker naar de sauna te gaan, in een stoomcabine te zitten en misschien zelfs nog wel een een massage of gezichtsbehandeling te ondergaan. Dit alles uiteraard wel op badpakken/bikini dag want naaktlopen is echt niet aan mij besteed en daarbij moet ik ook nog een vrijwilliger hebben die met me mee wil. Maar ik kan me er ieder geval nu al op verheugen. 

En uiteraard staat de halve marathon nog op het programma, maar die heb ik er voor het gemak maar even buiten gelaten. 

Wat willen jullie dit jaar nog doen? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.