Working from Home

05.09.2013
Wellicht een van de grootste voordelen aan het bedrijf waar ik werk is dat ze de mogelijkheid bieden om thuis te werken. Doorgaans maak ik hier geen gebruik van, ik vind het immers wel leuk om naar kantoor te gaan en me hier ook naar te kleden. Echter maak ik de afgelopen week maar al te graag gebruik van de optie om thuis te werken. 
Gewapend met een grote pot thee en verse munt werk ik vanaf mijn eettafel. Niet gehuld in een nette koker rok en pumps maar een heerlijke comfi joggingsbroek siert om mijn kont en lenzen hebben plaats gemaakt voor een bril. Voor de gezelligheid heb ik kaarsjes aangestoken en de kussens op mijn bank nog even extra opgeschud. 

De reden van deze ogenschijnlijke heerlijke situatie is iets minder, ik voel me namelijk nog niet goed genoeg om een hele dag op kantoor te zitten. Het liefst had ik vandaag gewoon gegaan, thuis zitten is immers echt niet mijn ding, maar soms moet je naar je lichaam luisteren. Gistermiddag na het onderzoek voelde ik me kiplekker, toen mijn vriend binnenkwam op de uitslaapkamer werd ik net wakker en was ik erg vrolijk. Maar na ons taxi ritje naar huis kwam mijn buik weer in opstand. Mijn vriend heeft me echt in de watten gelegd, maar mijn buik bleef hevig protesteren tegen alles.  

Heerlijk is het dus om gewoon met mijn warme pittenzak aan het werk te zijn en ik besef me ook dat ik mazzel heb dat mijn werkgever mij de mogelijkheid biedt om thuis te werken. Niet alleen ik krijg deze mogelijkheid maar het is de gewoonste zaak van de wereld bij ons op kantoor, iedereen heeft een laptop waarmee je ook kunt bellen en toegang tot alles wat je nodig hebt om te kunnen werken. 

Maar hoewel mijn eetkamer stoelen heel erg lekker zitten kan ik toch niet wachten om gewoon weer in mijn koker rok naar kantoor te gaan, te paraderen op het perron van station Zuid en mijn collega’s te zien. 

Ps. Vinden jullie mijn theemuts niet geweldig? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.