Beter dan chocolade: Sexy Mannen

09.10.2013
Laat ik beginnen met vertellen dat er in mijn leven een aantal hele belangrijke dingen zijn en dat zijn chocolade [en dan met name die van Tony’s] en mijn vriend. Dat ik een onwijs lieve en knappe vriend heb, weerhoudt mij er echter niet van om ook wel eens te smullen van andere mannen, op foto’s, TV of film uiteraard. En bij gebrek aan chocolade deel ik mijn verzameling dan ook graag met jullie.
Wees gerust, ik zal er niet een heel lang verhaal van gaan maken, want ik denk dat de foto’s op zich wel genoeg zeggen en voor zichzelf spreken, maar toch even een kleine opsomming van de mannen die mij meer doen dan een reep Tony’s chocolade. Het zijn niet de eerste de beste die een reep Tony’s verslaan, want ik presenteer u: Patrick Dempsey, Gabriel Macht, George Clooney, Zac Efron, Ryan Gosling, Eric Dane & Matt Bomer.

Ja ze zijn allemaal wat ouder, maar zoals mijn lieve vriend zegt, mannen zijn als goede wijn, hoe ouder hoe beter. En daar heeft mijn vriend een punt, hij wordt met de dag knapper, net als onderstaande mannen! 

Goed meer zal en kan ik niet typen, want wees eerlijk, hier zijn toch geen woorden voor? 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.