Binnenkijken op mijn studentenkamer

30.10.2013
In juni 2010 ging ik voor het eerst uit huis en ging ik wonen in Uilenstede, een soort studenten campus aan de rand van Amsterdam en Amstelveen. In een kamer van 18m2 propte ik al mijn spullen en zorgde er met veel hulp van mijn ouder voor dat het een paleisje werd, hoe het er uit zag laat ik jullie vandaag zien. 
Lang heb ik uiteindelijk niet in mijn huisje gewoond, want in november van dat jaar keerde ik al weer terug naar huis. Ik liep op dat moment stage bij Eyeworks en kreeg de ziekte van Pfeiffer en omdat het qua afstand nauwelijks verschil maakte en het in die situatie makkelijker was om thuis te wonen kwam ik terug. 

Op zich had ik het er prima naar mijn zin, maar wel vond ik het verschrikkelijk om de keuken te delen met 12 andere mensen. Je kent de horror beelden wel van studenten keukens, nou geloof me ik had er zo een. In die tijd at ik dan ook voornamelijk salade’s en dingen uit de magnetron, om maar zoveel mogelijk de keuken te vermijden.

Voor de oplettende kijker, qua stijl heeft het veel weg van mijn huidige inrichting en veel items die daar stonden hebben een plekje gekregen in mijn huidige appartementje. 

Mochten jullie denken: ‘Goh Stac, waar sliep jij dan?’ De witte bank is een tweepersoons slaapbank. In de praktijk was hij altijd uitgeklapt omdat ik te lui was om hem iedere ochtend in te klappen 😉 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.