Breisels op de bank

03.10.2013
Het is oktober en hoewel de meteorologische herfst officieel al meer dan een week geleden zijn intreden heeft gedaan, begin je het met de dag meer en meer te merken dat we echt naar de koude en donkere dagen gaan. De kaarsjes gaan ’s avonds weer aan, en ook de fleece dekens zijn weer uit de kast gehaald. Op dat soort momenten krijg ik de kriebels om nieuwe dingen voor in huis te kopen en hoog op mijn wishlist staat een gebreid plaid en kussen voor op de bank. 
De afgelopen week sla ik mezelf iedere ochtend voor mijn kop dat ik wederom te eigenwijs ben geweest mijn handschoenen niet aan te trekken op de fiets en als ik ’s avonds thuis kom moet ik gelijk het licht in de gang aan doen wil ik kunnen zien waar ik loop. De automatische klok die ik heb ingesteld voor mijn lamp moet iedere week met een half uur worden vervroegd en de verwarming heeft al weer staan loeien. 

Hoewel ik het enerzijds wel weer lekker vind om op de bank te zitten met de kaarsjes aan, een kopje thee en een dekentje krijg ik toch ook de kriebels om het nog gezelliger en knusser te maken in huis. Een paar items staan al enige tijd op mijn verlanglijstje, zo wil ik al meer dan een jaar heel graag een gebreid plaid hebben dat het liefst ook nog eens is gevoerd met fleece, helaas heb ik nog geen mooi en ook nog eens betaalbaar exemplaar hiervan kunnen vinden [Tips?]. Maar aan een plaid heb ik niet genoeg, dus een geruit plaid lijkt me ook wel heel erg leuk. Nu weet ik dat Ikea er een heeft, maar die vind ik dan weer net niets…. 

Naast mijn plaid wishlist heb ik nu ook al ruim een jaar dezelfde kussens op mijn bank en vind ik het tijd voor een wat warmere look voor mijn kussens. Momenteel heb ik 3 kussens van dezelfde stof als mijn vouwgordijnen en omdat dit rust brengt in het geheel, zou ik deze graag op de bank willen laten. Als aanvulling zou een gebreid kussen en wat andere fluffy kussens wel heel leuk zijn denk ik, maar in de winkel heb ik ook deze helaas niet kunnen vinden. De kussens van de H&M komen trouwens wel in de buurt, maar vind ik toch nog best wel aan de prijs.
Inspiratie genoeg dus, nu nog de winkels die deze items gaan verkopen! Of hebben jullie ze toevallig ergens zien liggen? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.