Brillen jacht

02.10.2013
Vorige week donderdag ging ik naar de opticien voor nieuwe lenzen, ik kwam echter buiten zonder lenzen en met een nieuw recept voor een bril. De aftakeling van mijn ogen is echt begonnen en naast lenzen is het dan ook tijd voor een nieuwe bril, maar ja, welke moet ik dan kiezen? 
Hoewel ik altijd wel mijn bril of lenzen draag op mijn werk, tijdens het tv kijken en het autorijden, kon ik het afgelopen jaar er nog mee weg komen om sporadisch zonder lenzen en bril de deur uit te gaan. Hoewel het misschien met gevaar voor eigen leven was, fietste ik zonder enige angst door de stad, hetgeen dan weer voor de nodige ongerustheid bij mijn vriend zorgde. 

Hoewel ik al weer 13 jaar bril/lens draagster ben, kan ik er maar niet aan wennen en zolang ik het zonder kon, deed ik dat dan ook. Helaas is die tijd echter voorbij en is mijn aftakeling begonnen. Een rollator en gehoorapparaat heb ik nog maar even op de lange baan geschoven, maar onder een nieuwe bril kom ik echt niet uit. Lenzen zijn besteld maar nu die bril nog, ik bedoel als het dan toch moet, dan wil ik ook een nieuwe! 

Inmiddels ben ik alle opticien ketens van Nederland langs geweest op zoek naar DE bril. Inmiddels heb ik al een jaartje of 8 een bruine bril, dus time for some change en dus gaat mijn voorkeur uit naar een zwarte bril. Hij mag best wel een beetje stoer zijn, maar ook weer niet te opvallend en daarnaast moet hij ook wel een beestje stevig zijn, zodat ik hem ook tijdens het sporten kan dragen. 

Uiteindelijk heb ik 3 brillen geselecteerd en ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie mening over deze brillen! Zelf heb ik wel een voorkeur, maar ik ben erg benieuwd wat jullie vinden! 
Pleasse, let niet op de foto’s van mij, ik ben niet zo een selfie person en al helemaal niet a publiek in een winkel 😉

Marc by Marc Jacobs

Spijkers en Spijkers

Christian Dior

Persoonlijk vind ik deze bril toch wel het leukste. Hij is voor mijn doen best wel stoer en groot, maar ik vind hem best wel leuk staan. Daarnaast is hij ook nog eens goed stevig. 
Rond is helemaal mode heb ik me laten vertellen en wat dat betreft is dit dan wel een mooi montuur. Eigenlijk zou ik deze stiekem er gewoon extra bij willen hebben. 
Mijn god wat een foto hieronder… Goed vergeef me voor de foto, het model is groot maar wel subtiel en klassiek en vind ik dus ook wel weer heel erg leuk! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.