Die kleine momentjes

10.10.2013
Soms is iets maar heel klein of onbenullig, maar kun je er verschrikkelijk blij van worden, dat zijn echt van die kleine momentjes die goud waard zijn. En soms als het even tegen zit, zijn het juist deze dingen die het allemaal weer goed maken!
❤ De nieuwste aflevering van Suits kijken met mijn vriend ❤ Mama die verse soep maakt als ik langs kom en wat extra’s voor me in een bakje doet ❤ Genoeg plek voor mijn fiets op het station ❤ Hoge bezoekers aantallen op mijn blog ❤ Schoenen die in mijn maat bestaan ❤ Een lief berichtje van mijn vriend waar ik van begin te blozen ❤ Een complimentje over mijn outfit op het station van een wild vreemde ❤ Het weerbericht dat heel erg mee blijkt te vallen ❤ Thuis komen en direct mijn pumps voor Uggs sloffen verruilen ❤ AH die Glutenvrije pepernoten standaard blijkt te verkopen ❤ De lieve kaartjes die Annemijn altijd stuurt ❤ Leuke reacties op mijn blog ❤ Foto’s van Thailand terug kijken ❤ De nieuwste aflevering van Glee terug kijken tijdens het sporten ❤ De regen die pas begint op het moment dat ik thuis kom ❤ de pompoensoep die in de aanbieding is op het moment dat ik het wil kopen ❤ Een vriendin tegen komen tijdens het hardlopen ❤ Een foto maken die onverwachts heel mooi is ❤ Een trein waar een zitplaats in te vinden is tijdens de spits ❤ Vrijdag middag half 6 ❤ s’ochtends in de spiegel zien dat het zo erg nog niet is ❤ Tony’s chocolade ❤ Sexy Mannen foto’s ❤❤

Wat zijn voor jullie kleine momententjes die alles weer goed maken? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.