Dierendag

05.10.2013
Het is 4 oktober en dat betekend dat het dierendag is. Heel wat jaren geleden vond ik dat een reden om al mijn zakgeld uit te geven in de dierenwinkel om nieuwe speeltjes, halsbanden, manden en koekjes te kopen voor mijn hond. Nu ik voor het tweede jaar op rij geen huisdier meer heb met dierendag denk ik vandaag even terug aan mijn hondje.
Hoewel ik al 1,5 jaar het plan heb om goudvissen te kopen is het er nog steeds niet van gekomen. Omdat ik dit jaar dus wederom geen Queen Elisabeth, Prince Harry, Prince William en Princes Catherine heb, valt er weinig dierendag te vieren.

Vandaag kijk ik dus terug op mijn mooie herinneringen met mijn hondje Bincky ondersteund met wat mooie foto’s van hem.

❤ Altijd een vriendje dat blij is om je te zien als je thuis komt ❤ Altijd een maatje om te kunnen knuffelen ❤ Lange wandelingen ❤ Een hondje dat op je schoot komt liggen om je op te warmen ❤ Samen op de achterbank naar Italië ❤ Zijn jaloezie als ik met een vriendje op mijn kamer zat ❤ Toch nog een soort broertje ❤ Los gaan in de dierenwinkel op halsbandjes ❤ Stiekem samen in bed slapen ❤ Altijd een luisterend oor ❤ De 1000000’e foto’s waar hij altijd super fotogeniek op stond ❤ In de sneeuw lopen ❤ de regen waar hij bang voor was ❤ De metamorfose na bij de kapper te zijn geweest ❤ zijn sterallures als hij terug kwam van de kapper ❤ de strikjes die ik in zijn haar deed ❤ Zijn reactie als hij zichzelf in de spiegel zag ❤ Je mooie koppie ❤ Onze onvoorwaardelijke liefde voor elkaar ❤
Hoewel ik normaal al niet zoveel vlees eet vind ik vandaag wel een mooie gelegenheid om geen vlees te eten in het kader van dierendag, doen jullie mee? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.