Griekse Yoghurt by Optimel

25.10.2013
Ik ben gek op yoghurt en zoals wel blijkt uit mijn Weekly Food Diairy eet ik het ook vrijwel iedere dag. Als yoghurt lover, want ja zo mag ik mezelf inmiddels wel noemen, ben ik dan ook altijd op zoek naar nieuwe varianten en zo kwam ik in aanraking met de Griekse vruchten variant van Optimel! 
Wat ik zo lekker vind aan yoghurt is dat het fris en gezond is en je het op verschrikkelijk veel manieren kunt eten. Soms gooi ik yoghurt door mijn soep om het romiger te maken, je kan het als basis voor een dressing of dipje gebruiken of gewoon als good old ontbijt of toetje. Met name na het sporten kies ik vaak voor yoghurt omdat het een bron van eiwitten is dat op zijn buurt dan weer goed is voor je spieren. 

Sinds een week is er aan mijn standaard AH yoghurt een nieuwe favoriete yoghurt variant toegevoegd, de Griekse yoghurt van Optimel met vruchten en, hou je vast, 0% vet! Een heerlijke yoghurt die ook nog eens goed is voor de lijn dus. De yoghurt is te koop in 3 smaken, kers, framboos en perzik. 

Via Facebook hoorde ik al voor de start van de verkoop over de yoghurt en ik was direct enthousiast. Toen ik hoorde dat ze op zoek waren naar mensen die de yoghurt wilde gaan testen stond ik dan ook vooraan en ik had het geluk een van de yoghurt testers te mogen zijn!

Mijn taak als tester is, zoals je zult verwachten, om de yoghurt te testen. Ik had verwacht dat ik voor het testen van iedere smaak een bakje zou krijgen en dat, dat het zou zijn. Trust me dat zou ik al geweldig hebben gevonden. Maar vorige week vond ik thuiskomst een briefje van de TNT dat er een pakketje bij de buren was afgeleverd, ik wist dat de yoghurt zou worden bezorgd en had al gevraagd aan de buurman of hij het wilde aannemen. Ik verwachte ene klein pakketje, maar vond een gigantische doos en 6 verpakkingen yoghurt! Om mijn taak als proever goed te kunnen vervullen had ik namelijk niet alleen yoghurt ontvangen maar ook placemats, schaaltjes, lepeltjes en een klein krijtbordje! 

Nieuwsgierig als ik ben ging ik de yoghurt direct proeven en oow my wat is dat lekker zeg! 

Wil jij de yoghurt ook proeven? Tot komende zondag, 27 Oktober, is de Griekse yoghurt in de Bonus Aanbieding bij de Albert Heijn en kun je voor 1 euro per stuk de varianten proberen! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.