Hoera al 3 maanden!

03.10.2013
Hoewel het voor mij inmiddels al de gewoonste zaak van de wereld is om iedere dag met mijn blog bezig te zijn, is hij pas sinds 3 maanden online. Tijd voor een feestje en even een korte terugblik op de afgelopen 3 maanden. 
De afgelopen maanden heb ik jullie door middel van mijn blog op de hoogte gehouden van mijn leven, voornamelijk het hardlopen speelde hierbij een grote rol. Omdat ik niet iedere dag een hardloop avontuur beleef en ook niet louter een hardloop blog wil zijn, probeerde ik de afgelopen maanden ook over persoonlijke zaken, kleding en eten te bloggen.

Hoewel de naam van mijn blog misschien doet verwachten dat ik ook veel over mijn werk als jurist schrijf, heb ik dat de afgelopen maanden nauwelijks gedaan. Of dat in de komende tijd wel zal gebeuren valt te betwijfelen, maar ik wil wel af en toe wat handige juridische tips met jullie gaan delen. 

Voor mij was het hoogtepunt in de afgelopen drie maanden toch echt het uitlopen van de Dam tot Dam, ook voor mijn blog vond ik het een hoogtepunt, omdat ik in aanloop op de run een week lang artikelen plaatste zodat niet alleen ik, maar jullie ook, goed voorbereidt aan de start zouden staan. Een ander hoogtepunt vond ik mijn aanstelling als blogger bij Zoom.nl, waarvoor ik gemiddeld 1 keer per maand een blog schrijf. Ik hoop in de toekomst nog meer van dit soort ‘klusjes’ erbij te kunnen doen, omdat dit voor mij ook een hele mooie manier is om mijn blog meer bekendheid te geven.

Hoewel ik het in het begin nog een beetje spannend vond om officieel online te gaan met mijn blog, inmiddels komen jullie dagelijks in groten getale langs en laten jullie tot mijn grote vreugde ook nog eens hele lieve en leuke reacties achter! Met de dag groeit mijn blog en de bekendheid en daar ben ik best wel trots op! Uiteraard gaat het niet alleen om de bekendheid, ik vind het namelijk ook heel erg leuk om jullie te vertellen over mijn leven, interesses en belevenissen. 

Wisten jullie bijvoorbeeld dat ik in de afgelopen 3 maanden:
·         Bijna 20.000 unieke bezoekers heb mogen ontvangen
·         18 september tot nu toe de drukste dag is geweest
·          ‘Running Amsterdam: Where is your smile‘ [part 1], het meest gelezen bericht is geweest
·         46 mensen mij via Bloglovin volgen 
·         Ik al meer dan 280 reacties van jullie op mijn Blog heb morgen ontvangen
·          Sinds een week of 3 ik ook weer aan het twitteren ben
·         Ik mijn vriend heb gepromoveerd tot eindredacteur
·         Er per dag momenteel 500 unieke bezoekers langs komen

Uiteraard ben ik nog lang niet klaar en zijn deze eerste 3 maanden pas het begin, dus stay tuned voor more Legally-Brunette! En omdat ik jullie mening heel belangrijk vind, hoor ik graag in jullie reacties waar jullie graag over zouden willen lezen op mijn blog. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.