Mango’s Zakelijke kleding wishlist

26.10.2013
Vroeger leek het me geweldig om iedere dag in een mantelpakje te dragen en netjes naar mijn werk te gaan en ik kan inmiddels wel zeggen dat dit is gelukt. Stiekem voel ik me wel prettig in deze nette en zakelijke kleding maar om heel eerlijk te zijn vind ik het thuis heerlijk om gelijk in een joggingbroek te schieten en mijn pumps te verruilen voor uggs sloffen. 
 Jurkjes, kokerrokken, blazers en blouses iedere dag zie ik er uit alsof ik de CEO van een groot bedrijf ben, tenminste zo voelt het. Niet alleen is het verplicht op mijn werk, maar ik merk ook dat ik een stuk serieuzer word genomen als ik dergelijke kleding draag. 

Wat ik belangrijk vind bij zakelijke kleding is dat het netjes is maar dat ik me er geen oude taart in ga voelen. Van mij mag zakelijke kleding ook best wel een hippe twist hebben en modern zijn, maar je moet natuurlijk opletten dat het niet te kort, sexy en uitdagend wordt. 

Het liefst loop ik altijd in jurkjes, ik voel me daarin het meest zelfverzekerd en ik vind het ook het lekkerste zitten en het beste staan. De meeste jurkjes die ik nu in mijn kast heb zijn van de H&M, Zara, Primark en Mango en deze laatste winkel is toch echt mijn favoriet als het gaat om mooie betaalbare kleding voor op het werk. Afgelopen weekend bracht ik een bezoekje aan de Mango en zag ik al 2 Items die ik echt moet hebben, maar ik wist me te bedwingen, hoelang ik dat nog vol ga houden, geen idee. Maar goed hierbij mijn volledige wishlist vanuit de Mango webshop

Bij de H&M hebben ze ook hele mooie business items, mede Legally Brunette Suzanne selecteerde afgelopen week al de leukste items op haar blog Art. 2.55

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.