Mijn boekenlijst wishlist

16.10.2013
In de zomer lig ik het liefst met een spannend boek in de zon, maar in de herfst en winter heb ik het liefst romantische boeken en kookboeken, heel veel kookboeken. De laatste weken zijn weer heel wat boeken gepubliceerd en graag deel ik mijn tips met jullie. 
Ik ben een boekenmeisje, ik hou van boeken en heb er het liefst zoveel mogelijk. Mijn grote droom is een boekenkast met een trappetje en al jaren ben ik boeken aan het sparen om een dergerlijke kast te kunnen vullen, mocht ik hem ooit in mijn bezit krijgen. 

Het type boeken dat ik heb is heel divers, van flut romannetjes, spannende thrillers tot studieboeken en kookboeken, ik heb boeken in alle soorten en maten. Met kookboeken ben ik pas sinds een paar jaar bezig, mede ook doordat ik pas een paar jaar voor mezelf moet koken. Maar naast dat ik ooit nog eens een keukenprinses hoop te worden door alle kookboeken, ben ik ook nog steeds gek op romantische boeken en boeken over fotografie. 

De afgelopen maanden zie ik weer allemaal nieuwe boeken verschijnen die ik maar wat graag in mijn boekenkast zou willen hebben. Dus bij deze mijn top 6 most wanted books voor in mijn boekenkast met trappetje! 

Bridget Jones – Mad About the Boy
Culy way of life – Monique van Loon
Het voedselzandloperkookboek – Versie 2013
Bespaar met Jamie – Jamie Oliver
Superfood recepten – Jesse van der Velde 
Digitale fotografie: food – Simone van den Berg

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.