Mijn natte boekenkast droom

31.10.2013
Laatste deelde ik al mijn natte keuken droom en vertelde ik over mijn wens om later een kookeiland te hebben. Een andere droom die ik heel erg lang heb is het hebben van een grote boekenkast en dan het liefst zo een met een trappetje. 
In mijn huidige woning heb ik geen plek voor een dergelijke boekenkast, sterker nog ik heb amper boeken thuis. De meeste boeken zitten allemaal in dozen die vervolgens ergens op zolder zijn geplaatst en waar ik dus vrijwel nooit naar kijk. Nu moet ik ook wel zeggen dat er de laatste jaren maar weinig boeken bijkomen, de laatste boeken die ik aan mijn collectie toe heb mogen voegen zijn studie boeken en de rest dat binnenkomt zijn voornamelijk kookboeken. Nieuwe boeken download ik meestal en worden gelijk op de Ipad gezet terwijl ik eigenlijk veel liever een hardcopy boek vast hou. 

Een boekenkast is voor mij een soort knusheid, een grote kast met zoveel kennis en mooie teksten, dat lijkt me onwijs leuk om te hebben. Uiteraard moet alles wel op kleur zijn gesorteerd en op de goede grote en worden afgestyled met bijpassende accessoires maar dan vind ik een boekenkast echt heel erg mooi! 

Om te illustreren hoe mijn droom boekenkast er uit zou moeten zien, de onderstaande inspiratie: 
Door op de foto’s te klikken kun je bladeren en ze vergroten 😉

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.