Mijn natte droomkeuken

10.10.2013
Vandaag geen natte dromen over sexy mannen, maar mijn natte keuken droom. Ik ben geen keukenprinses, ik zal het maar eerlijk toegeven, maar op zich vind ik koken heel erg leuk. Nu ik alleen woon, zie ik vaak het nut niet in van uren in de keuken staan om vervolgens met me, myself and I aan tafel te gaan. Mijn huidige keukentje voldoet prima, zeker voor mij alleen, maar ooit, ooit komt mijn natte keuken droom uit! 
Al meer dan een jaar woon ik in een top appartementje in Amsterdam Oost dat mede door de hulp van mijn vader is omgetoverd tot een paleisje. Ik beschik over een zeer riante keuken, maar het aanrechtblokje is basic, zeer basic. Dagelijks besteed ik veel tijd aan het laten blinken van mijn visgraat aanrechtblad dat alleen al door er naar te wijzen spontaan een vlek krijgt. Desalniettemin is mijn keuken van alle gemakken voorzien [oke op een vaatwasser na] en heb ik absoluut niets te klagen, zoals jullie wellicht hieronder een klein beetje kunnen zien. 
Maar een mens mag dromen en ik dus ook. Al jaren droom ik over mijn droomkeuken. Ik weet precies hoe hij er uit moet gaan zien en ik heb al menig Julia Child recept met succes bereidt in mijn droomkeuken. En hoewel ik niet weet waar ik over een paar jaar zou willen gaan wonen, weet ik een ding zeker, mijn keuken moet een keukeneiland hebben.

Het lijkt me echt geweldig om een keukeneiland te hebben en dat is dus echt mijn natte keuken droom! Ik zie het al helemaal voor me, ik sta op een zondagochtend een heerlijk ontbijtje te bereiden terwijl mijn veel te knappe vriend in zijn boxer aan het eiland de krant leest! Of wat dacht je van een etentje met vrienden waarbij je tijdens het koken gewoon een wijntje [al drink ik geen wijn, maar dan wel natuurlijk] kan drinken en de rest aan het eiland zit met wat kleine hapjes.

Al met al kan ik dus geen reden vinden waarom ik geen keukeneiland zou willen! Ik heb even wat leuke inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.