Na de halve marathon

23.10.2013
Zondag liep ik de halve marathon, snel en flexibel kwam ik over de finish. Na de finish was ik echter alles behalve soepel en snel en strompelde ik 1,5 kilometer naar de auto. Hoewel ik me na een uur lang douchen al een stuk beter voelde, was het uit bed komen the day after een ramp….
Gisteren verruilde ik mijn pumps voor mijn Uggs ballerina’s op kantoor, liep ik 10 minuten over het stukje van de trein tot aan m’n bureau in plaats van de gebruikelijke 3 minuten en maakte ik een  inwendig een kreunend geluid bij elke keer dat ik op stond. Stiekem had ik mijn medaille in mijn tas gedaan in de hoop dat iemand zou vragen hoe het was geweest, maar zoals ik van te voren al had kunnen weten werd mijn hardloop avontuur wederom doodgezwegen. Gelukkig heb ik mijn blog waar ik mijn verhaal kwijt kon gister ochtend want op kantoor kon ik mijn enthousiasme helaas niet kwijt. Gelukkig zag ik aan jullie reacties dat jullie mijn belevenis wel konden waarderen, waarvoor heel erg bedankt! 

Hoe meer ik bewoog hoe beter het ging, dus gisteren waren de loopjes naar de waterkoker favoriet. Hoe vaker ik thee ging halen hoe beter het ging en dat was maar goed ook want rond een uurtje of 2 hoorde ik namelijk dat ik naar de finale van Hollands Next Top Model toe mocht! En tsja naar zo een finale kun je natuurlijk niet op je Uggs dus het was al weer wat eerder dan verwacht Pump tijd! 

Maar goed, wat nu te doen na de halve marathon? Als ik naar mijn moeder zou luisteren zou ik nu rustig aan moeten gaan doen en niet meer van die lange afstanden moeten gaan lopen, maar als ik luister naar dat duistere plekje in mijn hart dan ben ik eigenlijk nog helemaal niet klaar! Stiekem wil ik namelijk toch ook Egmond gaan lopen, CPC, Zandvoort en wellicht volgend jaar de hele? Vertel dat laatste maar niet aan m’n moeder 😉 Hebben jullie nog tips voor leuke loopjes?

Stoppen met trainen ga ik in ieder geval niet, maar de komende weken zal ik het wel even iets rustiger aan gaan doen. De komende dagen zal ik het bij fietsen houden en donderdag ga ik mijn eerste meters weer maken op de loopband, even mijn benen weer activeren met een rustig loopje van een paar kilometer. 

Wat is jullie sportieve doel voor de komende maanden? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.