New in Fashion

02.10.2013
Tussen al het hardloop geweld op mijn blog van de afgelopen weken zou ik bijna vergeten te bloggen over mijn nieuwste aankopen. Met name de H&M is de laatste weken erg populair bij mij en ik heb voor leuke prijzen nog veel leukere items aan kunnen schaffen!
Vorige week zaterdag slaagde ik voor een heel leuk [nep] leder jasje bij de H&M. Al een tijdje was ik er naar op zoek maar ik wilde er niet zoveel geld aan uit geven en dat lukte want uiteindelijk koste hij maar 39,95. Al een tijdje was ik ook op zoek naar een grof maar toch open gebreide trui en al eerder zag ik dit exemplaar in de winkel. Nu dat ik tijd had om te passen bleek hij ook nog eens heel erg leuk te staan en zelfs zo leuk dat ik afgelopen weekend hem ook nog in het donkergroen heb gekocht. 

Afgelopen zaterdag ging ik dus ook weer shoppen en aangezien het National Glamour Day was gelde er een mooie kortingsactie bij de H&M van 20%. Uiteindelijk kocht ik de groene trui, een beige blazer waar ik al maanden naar op zoek was en een paar puntige zwarte pumps. [De pumps staan op mn werk dus staan niet op de foto ;)]

Zelf ben ik heel blij met mijn aankopen! In de truien woon ik inmiddels en het zwarte jasje wijkt niet van mijn zijde. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.