New in: Mijn Marc by Marc Jacobs Bril

25.10.2013
Een paar weken geleden schreef ik al over mijn zoektocht naar een nieuwe bril. Na alle winkels te hebben gezien en weken van twijfel hakte ik de knoop door en besloot ik voor het exemplaar van Marc by Marc Jacobs te gaan. Mijn geduld werd flink op de proef gesteld maar gisteren kwam mijn bril dan eindelijk binnen!
Hoewel ik het dragen van een bril niet echt leuk vind en ik veel liever lenzen draag, vind ik dat als ik dan toch en bril moet dragen, hij wel een beetje leuk moet zijn. Ik liep 2 weken lang de deur plat bij Eyewish, Specsavers, Groenhof Optiek, Brilservice, Pearle en alle andere opticiens. De Marc Jacobs bril was de eerste bril die ik opzette tijdens mijn zoektocht en ik was direct enthousiast, maar vond hem best wel heftig. Uiteindelijk vroeg ik jullie mening en sleepte ik ook vriendje lief mee naar de winkel en uiteindelijk werd het dus de eerste bril, van Marc by Marc Jacobs. 

Zoals gezegd kwam mijn bril gisteren eindelijk binnen en dat was best even spannend. Hoewel ik hem dus een kleine 100 keer heb gepast voor ik hem bestelde is het toch altijd maar de vraag hoe hij zit en staat als je hem uiteindelijk ontvangt en zeker ook vanwege de prijs. 

Had ik mijn bril bij Eyewish besteld dan was ik €586,00 kwijt geweest voor mijn bril en glazen. Een waanzinnig bedrag vond ik, dus ging ik op zoek naar een alternatief. Via Google kwam ik terecht in de wereld van online opticiens. Na veel zoeken, reviews lezen en vergelijken kwam ik uiteindelijk uit bij de webshop van selectspecs.com. Via de site kon ik het montuur dat ik had uitgezocht, bestellen voor een veel lager bedrag. Voor het montuur inclusief dunne, kras werende en ontspiegelde glazen was ik nu geen €586,00 kwijt maar €210,00, een belachelijk groot verschil dus! 

Natuurlijk krijg je bij een online shop niet de service die je krijgt bij een opticien, maar doordat ik al zo vaak de bril had gepast en een zeer recent recept had van de oogarts wilde ik de gok wel wagen. En ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben!

Maar dan hoe staat ie en hoe kijkt ie? Ik moet eerlijk gezegd nog wel een beetje aan mezelf wennen met deze bril. Voorheen droeg ik of geen bril of een bescheiden bruine bril die niet direct heel erg opviel. Deze bril is donker en aanwezig en dat is dus even wennen. Maar cool vind ik hem zeker en ik vind hem ook wel heel zakelijk en professioneel staan, ik voel me vandaag dus  gewoon een beetje de baas van de legal department [dat klopt ook wel aangezien de rest vrij/ziek of op een congres zit]. In de trein kreeg ik al een complimentje en ook de bouwvakkers fluiten nog [nee ik ben niet speciaal naar een bouwplaats gegaan om dat te testen :P]. 

In m’n oude bril, laat ik momenteel nieuwe glazen zetten zodat ik een beetje af kan wisselen en hoewel ik ze niet te vaak mag dragen van de oogarts zal ik heus ook af en toe mijn lenzen er in gooien voor het gemak!

Nou wat vinden jullie, in de la van mijn nachtkastje laten verdwijnen of…..? Sorry voor de afschuwelijke #selfies maar Mario Testino had gisteravond geen tijd voor een fotoshoot met me….  

*Even serieus hoe doen collega bloggers dat, altijd prachtige foto’s van zichzelf laten maken, hebben die ene fulltime fotograaf in dienst ofzo? In dat geval stel ik die vacature nu beschikbaar, sollicitatiebrieven kunnen per mail worden verzonden 😛 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.