Nike Updates

19.10.2013
Al weer een jaar geleden kwam Nike met de Fuelband op de markt. De Fuelband draag je de hele dag en meet ondertussen je bewegingen. Vanaf 6 november ligt de updated en verbeterde versie van de fuelband in de winkel. Maar dat is niet het enige dat Nike heeft geüpdatet, ook de door mij zo geliefde Nike+ App heeft een aantal handige updates gekregen. 
Toen de fuelband in 2012 werd geïntroduceerd door Nike, wilde ik hem hebben. Helaas woon ik echter niet in the US en een vakantie daarheen zat er ook al niet in en dus zette ik het op de lange baan. Nu mijn hardloophorloge het tijdens de Dam tot Dam had begeven, vond ik het tijd voor een nieuwe en zat ik te twijfelen tussen een fuelband of een Nike GPS horloge. 

Nog steeds kan ik niet kiezen, want de fuelband is niet per se voor hardlopers en hiermee kan ik niet mijn snelheid en afstand makkelijk bijhouden tijdens het rennen, maar cool is het zeker. 

Naast de nieuwe fuelband heeft Nike nog iets geüpdatet, de Nike+ App. Hoewel ik wel eens met andere apps heb gelopen, blijft deze app mijn favoriet en updates zijn dan ook altijd meer dan welkom. Voorheen moest je als je stilstond, je run pauzeren, iets dat redelijk vaak gebeurd als je door Amsterdam loopt en te maken krijgt met rode stoplichten. In de update wordt het stilstaan gedetecteerd door de app en pauzeert deze automatisch. Zodra je weer gaat lopen schakelt de App weer in, ideaal als je het mij vraagt. Daarnaast speelt Nike handig in op de Selfie rage van dit moment onder hardlopers. In het scherm is namelijk een fotobutton geplaatst die het mogelijk maakt een foto te maken tijdens je run, zonder deze te hoeven sluiten. Na afloop van je run kun je zelfs een collage maken van alle foto’s die je tijdens je workout hebt gemaakt en deze vervolgens gemakkelijk delen via social media. 

Dus voor de fanatieke sporters onder ons, gaan jullie naar de winkel voor de fuelband? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.