Shower Songs

17.10.2013
Picture

Ik hou van douchen en misschien hou ik nog wel meer van zingen. Gelukkig gaan zingen en douchen heel goed samen, niet alleen is de akoestiek in de douche geweldig, ook zorgt het stoom van de warme douche voor de perfecte opwarming van je stembanden. 
Het liefst sta ik een half uur onder de douche, na het hardlopen sta ik zelfs het liefst een uur onder de douche. Wat ik al die tijd doe? Allereerst moet ik een keuze maken uit mijn collectie Shower Foam’s van Rituals [Ik kan momenteel kiezen uit 8 verschillende producten…..], vervolgens wordt mijn haar gewassen met shampoo en conditioner en moet er een mesje aan te pas komen. Goed, nu zou ik dat alles kunnen doen in 5 minuten, maar dan  kan ik 1, misschien slechts 2 liedjes zingen en laat de douche nu juist de plek zijn waar ik het liefste aan het zingen ben!

Grappig genoeg heb ik een soort standaard douche playlist in mijn hoofd met nummers die ik bijna altijd onder de douche zing. Ik zing trouwens alleen als ik alleen thuis ben of als ik bij mijn ouders douche [die zijn wel wat gewend na al die jaren van zangterreur]. 

Zoals jullie kunnen zien in onderstaande playlist, ben ik nogal van de musical liedjes onder de douche. Dat viel me eigenlijk zelf ook pas op, op het moment dat ik hem aan het samenstellen was, maar ik gok dat dit komt omdat er veel lange uithalen zitten in die liedjes en dat klinkt zo lekker onder de douche. 

Bij deze wil ik ook gelijk even mijn excuses maken naar mijn buren voor de overlast die zij hier wellicht van ondervinden, het spijt me heel erg, maar ik kan er niets aan doen, ik moet gewoon zingen onder de douche! 

Hebben jullie favoriete liedjes die jullie onder de douche zingen of ben ik de enige gek die zo bezeten aan het gillen is? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.