Tag: Alphabet

24.10.2013
Mijn blog is inmiddels al weer 3,5 maand online en door mijn dagelijkse berichten beginnen jullie me stap voor stap wat beter te leren kennen. Zelf vond ik het heel leuk om deze Tag te lezen bij een aantal Collega bloggers en dus heb ik hem nu ook maar even ingevuld. 
Age: 24, al zeg ik soms nog wel eens per ongeluk 23….

Best friend: Lastig, ik denk dat ik mijn vriend ook wel als mijn beste vriend beschouw omdat ik hem echt alles vertel en verschrikkelijk met hem kan lachen. Verder beschouw ik mijn moeder ook wel een beetje als mijn beste vriendin omdat ik haar ook alles vertel, nou ja, bijna alles ;). 

Chore you hate: Alles in het huishouden eigenlijk wel. Hoewel ik heel netjes en opgeruimd ben vind ik schoonmaken, stofzuigen en wassen echt verschrikkelijk…. Maar daarom heb ik vanaf komende week een schoonmaakster! 

Dreamhouse: Ik hoef niet perse een mega groot huis, ik zou graag in een leuke buurt willen wonen waar het een beetje leeft en dan zou ik het liefst een huis hebben met een leuke tuin op het zuiden, een erkertje, een keuken met kookeiland, een mooie badkamer met bad en een sportkamer. Maar het is pas echt een droomhuis als ik me er ook echt thuis voel. 

Essential start of your day: Havermout! 

Favourite colour: Ik kan niet een kleur kiezen maar ik vind aarde tinten en roze erg leuk. 

Gold or silver: witgoud

Height: 1.68

Instruments I play: Ik zing telt dat ook? Verder kan ik wel noten lezen en een beetje piano en gitaar spelen maar dat doe ik eigenlijk nooit. 

Job title: Legally brunette! Nee mijn officiële titel op kantoor is: Paralegal Europe & Africa Region

Kids: Nu nog niet! Maar ik hoop met heel mijn hart dat het ons over een paar jaar gegund is om gezonde kindjes te krijgen. 

Life is incomplete without: lachen, als ik niet meer zou mogen lachen of als ik nooit kan lachen dan is er serieus iets mis. 

Music that you always listen to: Justin Timberlake, Ed Sheeran, John Mayer, Norah Jones, Sarah Fairfield, Bruno Mars en alles van Glee.

Nickname: Legally Brunette, Stac, Jan [lang verhaal] en mijn opa noemde me altijd tijger. 

Overnight hospital stays: Ik heb ze niet geteld maar het is me wel al een aantal keer gebeurd. 

Phobias or fears: Ik ben heel bang voor kikkers, vraag me niet waarom, maar ik begin spontaan te gillen als ik er een zie. Daarbij heb ik nog een hele gekke angst en dat is voor langs razende intercity treinen als ik op het perron sta te wachten, dat vind ik echt doodeng…. 

Quote of a movie: “I feel comfortable using legal jargon in everyday life. (someone whistles at Elle) I object!” Goed het laat zich raden uit welke film dit komt, Legally Blonde!

Reasons to smile: Ow er zijn heel veel reden om te lachen, zelfs als er dingen gebeuren die niet zo leuk zijn probeer [met de nadruk op probeer] ik het positief te zien en er om te lachen. 

Siblings: Nope, ik ben helemaal alleen. 

Time you wake up: Iedere ochtend om 06:40 vervloek ik mijn wekker, vervolgens gaat mijn ‘voor de zekerheid’ wekker om 06:45 en tegen de tijd dat het 06:50 is ga ik uit bed…. 

Very important date this year: Dit jaar was het denk ik 11 april, de dag dat ik hoorde dat ik een baan had gekregen en daarbij zijn alle 11de van de maand speciaal omdat ik dan weer een maand langer samen ben met mijn vriend 😉

Worst habit: Ik kan heel erg stressy zijn en als ik zo een moment heb dan moet alles perfect, op mijn manier en dan moet iedereen in mijn buurt het ontgelden….[sorry schat!]

Xrays you’ve done: Van mijn linker arm een aantal keer omdat ik die 2 keer heb gebroken. 

Yummie food you make: Ik kan volgens mij best lekkere risotto maken en ook zijn mijn pepernoten wel behoorlijk goed! 

Zoo animal: honden en olifanten! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.