Thank god it’s weekend

12.10.2013
De ene werkweek vliegt voorbij en aan de ander lijkt geen einde te komen, hoe dan ook, vandaag is het vrijdagmiddag en het weekend kan van start gaan. Met regen die met bakken uit de hemel komt, heeft de herfst zijn intreden gedaan. Een avondje in het park is dus iets minder aantrekkelijk, maar er is nog genoeg wat je kunt doen. Zoals oa. foto’s maken van de in herfstkleuren gehulde boom naast mijn huis. 
Mijn weekend begint in ieder geval goed met een etentje met mijn vriend. Nog steeds gaan we iedere maand op ‘onze’ dag uiteten. Omdat het vandaag iets specialer is dan normaal heeft mijn vriend onwijs zijn best gedaan om een leuk, luxe, romantisch restaurant te regelen waar ik glutenvrij kan eten. 

Morgen ga ik lekker sporten en vervolgens weer de voetbalvrouw uithangen langs de lijn bij mijn vriend. ’s Avonds staat een avondje losgaan in Bar Italia met vriendinnetje Zowy op de planning. Even los gaan op de dansvloer, ik kan nu al niet wachten! Te wild en los zal ik niet gaan, want zondag is het groot feest omdat neefje Senne 3 jaar wordt! 

Genoeg plannen en afspraken dus, maar naast mijn afspraken heb ik nog andere dingen op de planning die heerlijk zijn in een herfstachtig weekend: 

Glee

Het belooft de meest emotionele aflevering ooit van Glee te worden. In deze aflevering zal afscheid worden genomen van Finn, oftewel de onlangs overleden Cory Monteith. De eerste keer dat ik de promo van deze aflevering zag, zat ik al met tranen in mijn ogen en ik bereid me dus al voor op 45 minuten huilen. Met een flinke lading tissues en chocolade moet ik het wel overleven, maar het is voor mij toch wel een einde van een tijdperk. Ik begon aan Glee toen ik net op mezelf ging wonen in een heel klein studentenkamertje en was gelijk verkocht en ontwikkelde al snel een zwak voor Finn. 

Homeland

Vorig jaar werd ik door een vriend van mij aangestoken met het Homeland virus en binnen een mum van tijd had ik beide seizoenen gezien. Een paar weken geleden ging de eerste aflevering van seizoen 3 van start en door alle drukte heb ik nog geen tijd gehad om de eerste 2 afleveringen te bekijken. Voordeel daarvan is dat ik er nu gelijk 2 kan kijken! 

Pepernoten bakken

Een paar weken geleden deelde ik jullie al mijn ultieme volkoren spelt pepernoten recept en met collega’s die dagelijks zakken leeg eten, kan ik me maar moeilijk inhouden me er niet aan te vergrijpen. Al een week heb ik daarom in de planning om pepernoten te bakken, maar steeds komt er iets tussen. Dit weekend ga ik er gewoon tijd voor maken en zorg ik voor een extra grote lading. 

Kledingstukken toevoegen aan mijn Closet Sale

Al een tijdje kunnen jullie kledingstukken uit mijn kledingkast vinden op marktplaats en op mijn site. De verkoop loopt redelijk, maar nog steeds staat mijn kast op ontploffen dus heb ik besloten extra items toe te voegen. Hou dus de Closet Sale in de gaten voor nieuwe items! 

Wassen, strijken, schoonmaken…..
Tsja ook de was moet nog worden gedaan, er moet worden gestreken en de wekelijkse stofzuig en schoonmaak ronde is weer hard nodig. Hoewel wassen nog niet zo erg is, immers de wasmachine doet het werk, vind ik het opvouwen van de was een van de ergste dingen aan het huishouden…. 

Hebben jullie nog leuke plannen voor van het weekend? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.