Throwback Thursday: De Gala jurk

11.10.2013
Het is weer tijd om terug te keren in de tijd en deze week blik ik terug op mijn eindexamen gala. Ten tijden van mijn gala was ik 18 en doodnerveus. Niet alleen betekende het gala het einde van mijn eindexamen periode, maar ook het einde van de middelbare school waar ik het juist zo naar mijn zin had. 
De voorbereidingen voor mijn gala begonnen al bijna een jaar van te voren, ik moest en zou namelijk de perfecte jurk hebben. Geinspireerd door Amerikaanse High School films wilde ik dan ook een echte promdress hebben en belandde ik op allerlei verschillende Amerikaanse sites waar ze de mooiste promdresses verkochten. Hoewel mijn moeder had beloofd voor mijn jurk te betalen, waren de jurken die ik uitzocht steeds behoorlijk boven budget, mede ook door de hoge bezorgkosten. Telkens kwam ik uit bij die ene perfecte jurk die maar liefst $300 moest kosten excl. $ shipping kosten. Het was gewoon mijn droomjurk en die moest ik hebben.

Achteraf begrijpelijk dat mijn moeder nee zei, maar destijds vond ik het verschrikkelijk! Ik heb wel 100 andere jurken gepast in Nederland, maar ja als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb dan gaat het er niet meer zo gemakkelijk uit. Ondertussen bleef ik zoeken en zoeken tot ik uiteindelijk een site ontdekte die DE jurk verkocht en gewoon in Nederland gevestigd was! 

Goed de jurk was geregeld en ook het vervoer was geregeld in de vorm van een hele mooie Jaguar die in het bezit was van de vader van mijn oppaskindjes. Mijn toenmalige vriend was mijn date en te samen met vriendinnetje Eva vertrokken we naar ons gala.

Die avond heb ik me echt een prinsesje gevoeld, ik voelde me prachtig in mijn jurk, die ik inmiddels heb omgedoopt tot Barbie prinsessenjurk en die ik nu echt niet meer uit zou kiezen. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.