Throwback Thursday: High Tea Party

18.10.2013
In de zomer van 2012 gebeurde er 2 grote en belangrijke gebeurtenissen, ik studeerde af en kreeg een eigen huisje. Omdat mijn afstuderen en verjaardag binnen 10 dagen plaatsvonden, hield ik een grote High Tea en vandaag kijk ik in de wekelijkse rubriek Throwback Thursday terug op mijn High Tea Party. 
Hoewel ik mijn studie fluitend heb doorlopen, vond ik mijn afstuderen toch reden genoeg om iets te organiseren. Na al 2 keer een grote bbq te hebben georganiseerd na het behalen van middelbare school diploma’s, vond ik het nu tijd voor iets anders en wilde ik een high tea organiseren.

De voorbereidingen hierop begonnen al maanden van te voren en de dagen in aanloop op de high tea, stonden in het teken van bakken, decoreren, knutselen, versieren, tafels schikken en ga zo maar door. Ik had de lat voor mezelf erg hoog gelegd en wilde een setting bereiken die je ook wel eens in een magazine tegen komt. 

Van sandwiches, wraps  en pasteitjes tot een chocolade fondue, taart, cupcakes, snoep, koek en spekjes, aan eten was er zeker geen tekort tijdens de high tea. Qua drinken serveerde ik natuurlijk thee, had ik verse munt, prosecco, water en pompelmo in rosa [wat dat is lees je hier]. Uiteraard was er ook een speciaal hoekje voor de gluten- en lactose vrije hapjes en waren er ook vegetarische sandwiches en wraps. 

Qua aankleding heb ik alles in de tinten wit en roze gedaan en gebruikte ik bijvoorbeeld 4 pakjes met roze prikker vlaggetjes van de Hema. Ook zette ik bij elk hapje een bordje neer met een beschrijving ervan. Voor de aankleding haalde ik alle kasten van mijn moeder leeg, maar het resultaat mocht er zijn! 

Ik vond het geven van deze high tea trouwens echt super leuk, dus mocht ik ooit weer een goed excuus hebben om er een te geven, ga ik dat zeker doen. Hebben jullie wel eens een High Tea georganiseerd? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.