Tony’s Chocolonely – Limited Editions

17.10.2013
Je kunt mij wakker maken voor chocolade. Chocolade is mijn ultieme guilty pleasure en er gaat ook echt geen week voorbij dat ik geen chocolade eet. Stipt op 1 van best chocolade ever staat Tony’s Choconely en dus ging ik vorige week los op hun limited editions. 
Lang niet iedere chocolade reep voldoet aan mijn strenge eisen, want ik heb zo mijn wensen en voorkeuren als het gaat om chocolade. Maar zoals gezegd zijn alle repen van Tony’s goddelijk. Niet alleen is de smaak goddelijk, ook is het eerlijke chocolade, hetgeen ook niet geheel onbelangrijk is.

Normaliter verkopen ze de smaken Melk, Puur, Salted Caramel, hazelnoot en noga, maar sinds begin oktober liggen er 3 limited smaken in de winkel. De limited repen hebben de smaken; Puur met kers en meringue, Melk met koek en chilipeper en Melk met kokos, amandelen en kaneel. 

Inmiddels heb ik alle 3 de repen in mijn eentje [!!!] opgegeten en heb ik ze dus met elkaar kunnen vergelijken. Mijn favoriet? De melk met kokos, amandelen en kaneel. Maar geloof me, de andere smaken waren ook echt geweldig! Persoonlijk vond ik de reep met koek en chilipeper het meest origineel en verrassend. 

Zoals jullie begrijpen vond ik het een straf deze repen te testen en met elkaar te vergelijken. Welke smaak lijkt jullie het lekkerst? 

Ps. Dit is geen advertorial ofzo, ik ben gewoon oprecht gek op Tony’s! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.