Dreamteam

28.11.2013
Vorige week was het dan eindelijk zo ver. Na een nacht amper te hebben geslapen van de spanning, kwam het Runner’s World dreamteam van 2014 voor het eerst bij elkaar. Al om 10 uur verzamelden we ons bij het kantoor van New Balance in Leusden en maakte we ons op voor een geweldige dag! 
Twee weken geleden kreeg ik het heugelijke nieuws te horen dat ik geselecteerd was voor het Runner’s World dreamteam van 2014 hetgeen inhoudt dat ik samen met mijn 5 Dream Teamers op 13 April 2014 de marathon van Rotterdam ga lopen. In aanloop op de marathon worden we gevolgd door het blad Runner’s World en voorzien zij ons van begeleiding, waardoor wij optimaal aan de start kunnen verschijnen. 

Aan de eerste bijeenkomst van het Dream Team ging bij mij een lichtelijk slapeloze nacht vooraf, gewoon van de spanning en het enthousiasme voor wat me allemaal te wachten zou staan. Om 10 uur werden we verwacht op het kantoor van New Balance, onze sponsor, in Leusden waar de dag begon met een introductie over New Balance. Wat ik bijvoorbeeld niet wist is dat ze al meer dan 100 jaar bestaan en dat zijn begonnen met het ontwikkelen van inlegzooltjes gebaseerd op de balans van een kip, kijk dat zijn dan weer leuke feitjes om te weten.  

Na de introductie van Kor Louws van New Balance werd er verteld over de organisatie Like2Run, de organisatie achter de Marathon van Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook de Bruggenloop, de CPC en de Zandvoort Circuit Run. Like2Run zal er voor zorgen dat wij de marathon van Rotterdam als ware VIP’s gaan beleven en bieden ons ook nog eens startbewijzen voor alle evenementen die ze organiseren! 

Vervolgens wat het de beurt aan Rob Veer, onze trainer en Ramiro van Runner’s World om ons te vertellen wat ons allemaal te wachten zou staan en geloof me, het wordt geweldig! Rob Veer gaat ons voorzien van een persoonlijk hardloopschema dat helemaal op ieders wensen en capaciteiten wordt afgesteld en daarnaast zullen er een aantal bijeenkomsten zijn, waarbij onze voortgang wordt bekeken. 

Na alle info was het tijd om onze kledingpakketten uit te gaan pakken, te bekijken, en te passen. Waar ik het al geweldig had gevonden als we een paar schoenen zouden krijgen, bleek niets minder waar te zijn. Ik ontving een kledingpakket met een thermo hardloopbroek, een hardloopshort, een shirt met lange mouwen, een shirt met korte mouwen, een top, 3 paar sokken, een hardloop jack, handschoenen, een muts en schoenen! Ow en of dat nog niet genoeg was, zat het hele pakket in een grote New Balance sporttas! 

Met de minuut dat er meer werd verteld over het Dream Team en de reis die we gaan beginnen kreeg ik meer kippenvel, de Coolsingel en zelfs Lee Towers, ik kan niet wachten tot het zo ver is! En met mijn 5 Dream Teamer’s aan de slag te gaan!  Hieronder zie je mijn mede teamleden Bart en Sanne uit Nederland en de Vlaamse Geert, Vera en Kwinten. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.