Hardloop Cadeau Tips

20.11.2013
De feestdagen staan weer voor de deur en ik heb een maand geleden al mijn eerste verlanglijstje in moeten dienen voor Sinterklaas. Maar veel inspiratie had ik niet, ik ben al zo een rijk persoon met alles wat ik heb dat er weinig te wensen valt. Maar hardloopspullen, daar heb ik nooit genoeg van, dus vandaag tips in verschillende prijs klasse’s wat je kunt vragen! 
Herken je dat, de feestdagen staan voor de deur en de familie begint te vragen om je verlanglijstje, maar mijn hemel wat moet je vragen? Ik heb mijn hoofd gebroken over een lijstje voor sinterklaas maar nu hebben we ook de kerst nog! Dus ben ik maar een beetje gaan zoeken naar inspiratie voor jullie lijstjes. Ow en als jullie op de foto klikken kunnen jullie gelijk naar de webshop en bet bestellen, of natuurlijk de link doorsturen naar de mensen die de cadeautjes moeten kopen voor je 😉
Onder de 10 euro
Misschien is dit wel de moeilijkste categorie, maar er zijn altijd wel wat kleine dingen te vinden die je kunt vragen. Wat dacht je van nieuwe hardloop handschoenen, een band voor je telefoon, een trainingsdagboek en ga zo maar door. Hieronder 10 leuke cadeautjes voor onder de 10 euro! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om meerdere kleine cadeautjes te geven of te vragen, als je een hoger bedrag te besteden hebt. 
Picture

Armwarmers, Decatlon, 8,45

Picture

Runners World Trainings Dagboek, 7,50

Picture

Nike Bidon, All 4 Running, 7,95

Picture

Voedingsgids, Runners World, 9,95

Picture

Handschoenen, H&M, 9.95

Picture

Sport top, H&M, 9,95

Picture

Hardloopmuts Muts, H&M, 7,95

Picture

Dri-Fit No Show, Nike, 7,99

Picture

Sportarmband, Decatlon, 9,95

Picture

3x Runner’s World magazine, 10,00


Onder de 25 euro
Tijdens Sinterklaas en kerst doen wij meestal cadeautjes rond dit bedrag en voor dit bedrag kun je echt hele leuke dingen kopen. Denk aan een hardloopbroek, sokken, een winter set en ga zo maar door. 
Picture

Hardloop Tight, H&M, 19,95

Picture

Asics Hoofdband, Perry, 15,99

Picture

Winter set, Decatlon, 24,95

Picture

Led band arm, All4Running, 14,95

Picture

Winter Shirt, H&M, 24,95

Picture

Asics reflective, All4Running, 13,95

Picture

Drank band, Decatlon, 15,95

Picture

Cadeaubon, Run2Day, 25,00

Picture

Anti Blister Sokken, Nike, 16,00

Picture

Asics Haarband, All4Running, 12,99


Onder de 50 euro
Een hoger budget voor de feestdagen, dan kun je natuurlijk voor een combinatie van meerdere goedkopere cadeau’s gaan [big like voor uitpakken] of voor een groter cadeau en voor 50 euro kun je best hele mooie items kopen! 
Picture

Wild Tight, Inq Perry, 37,99

Picture

Asics hoody, All4Running, 49,95

Picture

Asics winter tight, All4Running, 49,95

Picture

Herzog Compressie Sokken, All4Running, 49.95

Picture

Hardloop jack reflectie, H&M, 49,95


Sky is the Limit
Oke als we mogen dromen en los mogen gaan dan heb ik nog wel wat ideetjes voor wat je kunt vragen! Vooral de fuelband en nieuwe lunars, beide van Nike wekken bij mij een hoog: ‘hebben, hebben’ gehalte op! 
Picture

Lunar Shield, Nike, 140,00

Picture

Sport watch, Nike via All4Running, 168,95

Picture

Nike fuelband, 139,00

Picture

Running Tight – Nike – 120,00

Picture

Dri-Fit shirt, Nike, 85,00

Zit er iets tussen dat jullie op je verlanglijstje hebben staan of gaan zetten? 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.