Heuveltje op, Heuveltje af

07.11.2013
De afgelopen 2 maanden staat een groot deel van mijn leven in het teken van hardlopen en het verleggen van mijn grenzen. Nu heb ik weer een nieuw doel, maar om die succesvol te kunnen volbrengen zou ik graag de Zevenheuvelen loop willen doen, maar daarbij heb ik jullie hulp nodig! 
Nee geen nood jullie hoeven me niet te gaan dragen of sponsoren, het enige wat ik nodig heb is een startbewijs! De week na de halve marathon wilde ik me zelf even snel inschrijven voor de Zevenheuvelenloop die op zondag 17 november 2013 zal worden gehouden in Nijmegen. Maar al snel bleek dat het vol zat en inschrijven dus niet meer mogelijk was…. Maar ik wil juist zo graag heuvels gaan lopen, ik wil ze gaan haten, ik wil ze beklimmen en mezelf vervloeken, maar ik moet en wil ze lopen! 

Inmiddels heb ik op zeker 20 advertenties op marktplaats gereageerd en heb er zelf ook een oproepje geplaatst maar zonder resultaat tot op heden. Dus vandaag dar ik jullie wil vragen, ken jij iemand of heb je zelf een startbewijs die je niet gaat gebruiken, please laat het me weten! Uiteraard zal ik gewoon alle kosten vergoeden! Je kunt een reactie achter laten of een mailtje sturen naar info@legally-brunette.nl.

Waarom heuvels stac? 
Goed jullie denken wellicht, waarom wil je nou perse zo graag heuvels gaan lopen? Nou dat zal ik jullie vertellen. 

VOLGEND JAAR WIL IK DE MARATHON VAN NEW YORK LOPEN

Zo dat is er uit! Laten we zeggen dat ik al heel lang droom van New York en dat ik de marathon van New York altijd als het hoogst haalbare heb beschouwd, dus waarom niet proberen dat te gaan doen? De afgelopen dagen heb ik kunnen genieten van de meest geweldige, emotionele en inspirerende verhalen van Annemerel en de meiden van Girls Love 2 Run en hoewel het al een tijdje in mn hoofd zat, heb ik het bij deze dus ook openbaar gemaakt! 

Hoe ik aan een startbewijs ga komen en hoe het allemaal gaat met de rest moet ik allemaal nog goed gaan uitzoeken, tips zijn welkom, maar ik wil en ga het doen!

Om dan eindelijk op de heuvels te komen, het parcours van de NY Marathon bevat heuvels, bergjes, bruggen en vooral heel veel fals plat. Als ik de verhalen mag gelopen ga je helemaal dood, iets wat op zich al gebeurt tijdens een reguliere marathon, door al die hoogteverschillen alleen nog maar erger wordt. Omdat ik naar NY ga om de marathon uit te lopen binnen de 4:30 moet ik me heel goed gaan voorbereiden en daar hoort dut ook heuveltraining bij. Wat is er nu mooier dan een training in de vorm van een wedstrijd dus vandaar mijn wens om de zevenheuvelen loop te gaan doen. 

Uiteraard ga ik jullie volledig op de hoogte houden van al mijn vorderingen voor New York, maar eerst dus de vraag wie ow wie kan mij helpen aan een startbewijs voor de Zevenheuvelen loop? 

ETIT 6/11 16:08 – Jeeh, ik heb een startbewijs! Dank voor al jullie hulp en tips!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.