Hij is er weer!

17.11.2013
Via het Sinterklaas journaal zou het er om hangen had ik vernomen, maar gelukkig is het toch nog goedgekomen. Gelukkig is hij vanaf vandaag weer in het land en heb ik mijn schoen vast voor de verwarming geplant. En nu ik er aan denk moet ik ook eens gaan beginnen met een suprise verzinnen… 
De afgelopen 5 jaar stond mijn sinterklaas voornamelijk in het teken van het spelen van hulp piet, zoals je wellicht hierboven wel ziet. In de regio Amsterdam kon je me inhuren waarna ik bij mensen thuis kwam. En op die manier verdiende ik als arm studentje toch nog een lekker zakcentje.

Afgezien van het geld vond ik het ook super leuk om piet te mogen spelen en pakjes avond met die mensen te mogen delen. De reacties van de kinderen en ze keihard laten zingen, het zijn allemaal mooie herinneringen. 

Maar dit jaar is hulp piet Stacey niet actief want ik heb een veel beter alternatief. Dit jaar vier ik namelijk bij de familie van mijn vriend sinterklaas, inclusief surprises pepernoten en speculaas. Voor die suprise moet ik nog snel iets verzinnen en er aan beginnen. 

Vieren jullie dit jaar sinterklaas of wachten jullie op die andere oude baas? 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.