Ikea Wishlist

07.11.2013
Mijn huis is mijn paleisje en ik ben continu bezig het mooier knusser en gezelliger te maken. In dat kader ben ik altijd op zoek naar leuke spulletjes om mijn huis nog leuker en knusser te maken. De webshop van Ikea is voor mij, naast de site van Zalando en Nike, de webshop waar ik uren in kan vertoeven en vandaar ook maar weer eens een wishlist. 
Zoals ik laatst al schreef ben ik al meer dan een jaar op zoek naar een mooi gebreid plaid met bijpassend kussen. Ik werd dan ook helemaal wild toen ik zag dat ze dat nu, en ook nog eens zeer betaalbaar, bij de Ikea verkopen! Het is deel van de winter en kerstcollectie die nu in de winkels ligt en ik denk dan ook dat ik op korte termijn de Ikea eens met een bezoekje ga verblijden!

Verder heb ik de 2 kaarsjes die op mijn wishlist staan al eens gehad en ze staan zo schattig als ze braden dat ik heel graag nieuwe zou willen. Dan staat er op de wishlist de gevlochten schaal die ik echt geweldig zou vinden voor fruit en die perfect zou passen in mijn keuken op het tafeltje. Het laatste item is de good old voorraad pot waar ik al de nodige van heb maar waar ik nooit genoeg van heb! 

Zijn er items die jullie ook in huis zouden halen? 

Ps. Door op het artikel te klikken kom je automatisch op de site van Ikea en zie je de prijs 😉

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.