Mijn nieuwe verslaving: Choco Delic

09.11.2013
Afgelopen zondag bracht ik even snel een bezoekje aan de Ekoplaza, nou ja, ik had me voorgenomen om het snel te doen en had ook maar een ding nodig, maar uiteindelijk kwam ik buiten met een tas vol en een nieuwe verslaving, Choco Delic. 
Ik hou van chocolade en zonder zou ik het nog geen week uithouden. Het liefst eet ik iedere dag chocolade maar wil niet dichtgroeien dus zoek ik alternatieven. Tegenwoordig koop ik geen grote repen chocolade meer, maar alleen van die kleine Tony repen, op die manier kan ik me wat beter inhouden want of het nu een grote of kleine reep is, de reep gaat op.

Op chocolade na eet ik volgens mij heel gezond en zweer ik bij het gebruik van superfoods als goji bessen, moerbeien, Inca bessen en ga zo maar door, dus toen ik bij de Ekoplaza de zakjes van Choco Delic zak met Goji Bessen, Moerbeien en Incabessen, met een laagje chocolade zag het als een teken. Dit zou wel eens een perfecte combinatie kunnen zijn. Helaas is het een kostbaar product want een zakje kost 6 euro, dus ik besloot niet helemaal los te gaan op alle producten en te kiezen voor de inca bessen en moerbeien.

Bij thuiskomst moest ik het natuurlijk even proeven en het overtrof al mijn verwachtingen, zeker wat betreft de inca bessen, die zijn echt hemels en ik kan je bij deze melden dat ik er nog 2 in heb zitten en het zakje dan leeg is….
De combinatie van superfoods met chocolade zorgt er voor dat je veel minder schuldgevoel hebt als je aan het snacken bent want zo slecht is dit eigenlijk helemaal niet. Allereerst gebruiken ze pure chocolade en dat is goed voor je, niet alleen is het goed voor je lichaam, je wordt er ook gelukkig van. Maar in het chocolade hoesje zitten dus superfoods, oftewel een product dat heel veel goede eigenschappen bevat. Sommige mensen vinden het maar een beetje overtrokken, maar sinds ik iedere dag goji bessen, chia zaad en moerbeien door mijn havermout gooi voel ik me een stuk energieker! Buiten het feit dat het gezond is, vind ik het eigenlijk ook heel erg lekker, zeker de inca bessen zijn favoriet om op te snoepen maar tegenwoordig vind ik de goji bessen en moerbeien onmisbaar.

Het geld is het zeker waard, want mijn hemel wat was en is het lekker en ik kan nu al garanderen dat ik ook de andere varianten, die met Goji bessen, amandelen en hazelnoten zeker een keertje ga kopen!  

Wil jij ze ook proberen? Ze zijn te koop boi

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.