My Weekly Diary

26.11.2013
Afgelopen week was een drukke, rommelige en chaotische week en echt bijhouden wat ik heb gegeten zat er niet in. Daarom voor een keer geen weekly food diary maar een overzicht aan de hand van wat foto’s en wat korte verhalen. 
Vorige week zondag liep ik natuurlijk de Zevenheuvelen en ging ik samen met mijn ouders en vriend naar Nijmegen waarna we bij mijn ouders hebben gegeten. De rest van de week moest ik natuurlijk gewoon werken en voor de avonden had ik de nodige leuke dingen zoals een etentje met vriendinnetje Zowy bij Sla en een donderdag avond ging ik met vriendinnetje Kim wat drinken in de stad. 
Bovenstaande maakt jullie natuurlijk heel nieuwsgierig en ik ga jullie ook zo snel mijn activiteiten van afgelopen weekend voor het dreamteam, maar nog even geduld tot ik meer mag en kan vertellen 😉
In het weekend vierde we de verjaardag van mijn vriend, gingen we uiteten en kwamen we in mijn huis tot de ontdekking dat Sinterklaas en zwarte piet langs waren geweest om ons te verwennen met een december kraslot, een chocoladeletter van de bakker en Rituals Douchegel! Hartelijk dank Sint en Piet [pap en mam]! 

Ik zal beloven dat ik vanaf vandaag weer keurig bij zal houden wat ik allemaal eet en doe en jullie volgende week weer zal voorzien van een weekly food dairy.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.