My Weekly [Food] Diary

12.11.2013
Zoals gewoonlijk ook deze maandag weer een weekly food diary. Deze week gelukkig een minder drukke week qua werk maar wel extra veel work-outs.

Foto

Zondag 3 November:
Na een heerlijke avond bij de musical Jersey Boys slapen we lekker uit. Een beetje te lang want daarna is het rennen geblazen omdat ik ook nog langs de Ekoplaza wil. Als ik terug kom van de Ekoplaza maak ik een ontbijtje met yoghurt, aardbeien, superfoods en muesli. Dan is het tijd om naar Zutphen te gaan met mijn vriend, schoonzusje en haar man. Onderweg stoppen we nog even bij snackbar ’t Geveltje, lekker fout al kan het niet tippen aan mijn snackbar het snorrtje. Hoewel de rest aan de bamiballen en kipkornen zitwacht ik rustig af tot ze zijn uitgegeten en neem ik niets. Eenmaal aangekomen bij de familie in Zutphen drinken we lekker thee met een koekje en gelukkig was ik voorbereid en had ik al mijn eigen glutenvrije koekje meegenomen. Met het avond eten werden we verwend door mijn zwager die echt heerlijk kan koken en een lekkere rissotto maakte met home made pesto! Na het eten keerde we weer terug naar Amsterdam en gingen we snel slapen. 

Foto

Maandag 4 November:
Vandaag begon ik zoals gewoonlijk weer eens met havermout en een kop thee in de trein. Op mn werk was het ook voornamelijk thee en koffie dat er in ging en tussen de middag had ik amper tijd om mijn bakje yoghurt te eten. De middag was een nare en daar ga ik dan ook geen woorden aan vuil maken, behalve dat ik een heerlijk glutenvrij chocolade taartje kreeg van een jarige collega! Eenmaal thuis was ik eigenlijk van plan om naar de sportschool te gaan maar door allerlei vertragingen ging ik niet gelijk door maar eerst naar huis. Eenmaal thuis zaten de gebeurtenissen van die middag me nog zo dwars dat ik na het eten van mijn kopje erwtensoep met 2 boterhammen toch besloot naar de sportschool te gaan, alwaar ik een PR neerzette op de 5 en 10 KM. Ik kan dus wel zeggen dat ik me nog even goed heb kunnen afreageren. 

Foto

Dinsdag 5 November:
Vandaag werkte ik thuis en dat betekende dat ik lekker wat langer in bed kon blijven liggen. Om half 9 begon ik met werken en pas om een uurtje of 10 at ik mijn havermout. Het lekkere aan thuis werken is dat je gewoon drinken kunt pakken wanneer je wilt en in je joggingbroek kunt zitten. Tussen de middag nam ik een kommetje pompoensoep en 2 appels. Het regende keihard maar om half 4 moest ik toch echt de deur uit voor een afspraak en hulde ik me in mijn toga poncho naar het station. Na mijn afspraak hulde ik me wederom in mn poncho maar dit keer richting de sportzaal om mijn vriend te zien zaalvoetballen. Hoewel ik ze tot op heden alleen had zien winnen was deze avond minder succesvol en wisten ze helaas niet te winnen… Met een enigszins telleurgestelde vriend fietste ik naar de Ap om een maaltijdsalade met pittige kip te halen die verschrikkelijk tegen viel en uiteindelijk at ik alleen de kip omdat de rest van de slade een overlaod aan koriander bevatte. Gelukkig kon ik na afloop nog wel genieten van wat Ben & Jerry’s!  

Foto

Woensdag 6 November:
Vandaag moest ik weer naar kantoor en na mijn dagje thuiswerken keek ik daar niet zo naar uit. Uiteraard ging ik wel gewoon nadat ik mijn havermout en thee op had, maar van harte ging het niet. Voor een Lunch pauze had ik die dag geen tijd en ik at even snel mijn yoghurt achter mn bureau en tussendoor nog 2 mandarijnen. Om 6 uur schoot ik naar het station en was ik blij gelijk door te kunnen naar de sportschool voor de laatste afspraak met mijn personal trainer Calin. Als ik toch eens rijk was zou ik iedere week wel met hem willen sporten! Maar goed, na het trainen met Calin wilde ik toch ook nog even gaan hardlopen en liep ik nog even 5,4 km op een moordend tempo. Eenmaal thuis genoot ik nog een laatste keer van de erwtensoep die mijn moeder voor me had gemaakt en at ik er nog 3 sneetjes brood bij en op de bank at ik een heel klein stukje chocolade. 

Foto

Donderdag 7 November:
Ik ontbijt met mijn gebruikelijke portie havermout waarna ik naar mijn werk ga en onderweg een kopje thee drink. Eenmaal op kantoor kan ik niet wachten tot mijn nieuwe Nike horloge wordt bezorgd. Tussendoor eet ik nog 2 mandarijnen maar dan is ie daar eindelijk, mijn mooie Nike horloge. Uiteraard zou ik hem het liefst gelijk uit testen, maar om nu op mijn pumps door het gebouw rennen om dat te doen lijkt me ook geen goede optie dus wacht ik geduldig tot de avond. In mijn lunchpauze ontvlucht ik kantoor en ga ik naar de starbucks om de seasonal specials te proeven en ben net als vorig jaar gek op de Toffeenut Latte. Aan het einde van mn werkdag ga ik naar huis en heb ik honger. Ik besluit spaghetti te gaan eten voor het lopen omdat ik verschrikkelijke honger heb. Na het eten ga ik mijn nieuwe horloge testen en ben ik nog blijer er mee dan ik al was. 

Foto

Vrijdag 8 November:
Ik heb niet geslapen vannacht en ben volledig mijn stem kwijt. Het laatste waar ik zin in heb is naar kantoor gaan, maar gelukkig is het de laatste dag van de week. Ik heb de mazzel dat een van mijn favoriete collega’s die in het buitenland werkt een dagje over is en samen lunchen we in onze kantine en geniet ik van mijn yoghurt. Tussendoor eet ik nog 2 appels en 2 mandarijnen. Uit het werk ga ik naar mijn ouders, soms heb ik echt even behoefte om bij hen om de bank te ploffen en niets te hoeven doen. Ik wordt verwend met frietjes met satesaus en mijn vader is zo lief om me naar huis te brengen. Thuis besluit ik nog even langs de Ap te gaan, vriendlief is een weekendje weg en dus is het tijd om mijn 2 minaars in huis te halen, Ben & Jerry. Ook haal ik een reep chocolade die ik helemaal op eet, gewoon omdat ik het verschrikkelijk nodig heb! 

Foto

Zaterdag 9 November: 
Het is zaterdag maar al om half 9 zit ik aan mijn bakje yoghurt met fruit en muesli. Vervolgens spring ik op de fiets naar de Run2Day op de Overtoom om een startbewijs voor de Olympisch Stadionloop te scoren. Eenmaal daar aangekomen blijk ik voor niets te zijn gekomen want er blijkt een enorme rij te staan en dat terwijl de winkel nog niet eens open is. Gedesullisioneerd fiets ik terug naar huis en ga ik naar het Oosterpark voor mijn eerste Boxing Bootcamp. Na het uurtje boxen ben ik bekaf maar fiets ik nog even naar de Dappermarkt om fruit te halen. Eenmaal thuis spring ik onder de douche en eet ik 2 boterhammen met Nutella en aardbeien, een beetje slecht maar wel verschrikkelijk lekker! Inmiddels is het al weer 2 uur en fiets ik naar de Kalverstraat waar ik met vriendinnetje Marisa afgesproken. bij de H&M slaagde we beide en ook bij de Mango en Nike vond ik wat ik zocht. Omdat het begint te regenen besluiten we te gaan schuilen bij de Starbucks en drinken we 2 heerlijke warme chocolademelk en delen we een stukje carrot cake. Voor we het weten is het half 8 en lopen we richting Genki om sushi te eten. We eten en stoppen niet tot we uit elkaar ploffen, want oh wat is dit heerlijk! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.