New in: Een geslaagde shop middag

13.11.2013
Afgelopen zaterdag ging ik shoppen en hoewel ik die week er voor ook al het een en ander had gekocht kon in deze items echt niet laten liggen. Als ik niet op kantoor zit dan ben ik aan het hardlopen dus waren het ook outfits voor deze gelegenheden die in mijn tas belande. 
Ik had me voorgenomen in te houden tijdens het shoppen, maar al snel vond ik de ene na de andere musthave. Het begon al in de Nike store waar ik mijn oog liet vallen op de tight met New York er op. Een echte musthave met het oog op mijn New York droom. 
Na in de Nike store te zijn geslaagd gingen we naar de H&M maar Marisa slaagde voor het bloesje waar ze al de hele nacht van had gedroomd. Maar ook ik slaagde bij de H&M, al maanden terug had ik daar namelijk een leuke trui gezien op de mannen afdeling, die ik echt onwijs leuk vond voor mijn vriend. Helaas twijfelde ik destijds en daarna kwam ik hem niet meer tegen in zijn maat maar nu wel, dus ook mijn vriend had baat bij mijn shopdagje. 
Bij H&M 1, 2 en 3 konden we helaas de leuke tight met print niet vinden in mijn maat, dus moesten we ook nog naar H&M nummer 4 waar we dan uiteindelijk slaagde, wat een mazzel dat er zoveel zijn in de stad. 

Tijdens onze H&M jacht kwamen we ook nog langs de Mango waar ik dan eindelijk hoopte dat rode jurkje te vinden waar ik al zo lang van droomde en ook daar had ik mazzel want ja daar hing hij dan, mijn jurkje in mijn maat! Ook een grote dikke sjaal waar ik al weken naar op zoek was kwam ik onderwijl nog tegen en dat voor maar €10,-!

Wat ik dus uiteindelijk kocht:
Nike New York Tight – €35,00
H&M Hardloop tight – €19,95
H&M Boyfriend trui  – €19,95
Mango Rood Jurkje   – €44,95
Dikke grote Sjaal       – €10,00

Heel veel dank voor de pashokjes foto’s die gemaakt zijn door mijn lieve vriendinnetje Marisa
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.