New in: Nike GPS Hardloop Horloge

09.11.2013
Afgelopen maandag deed ik iets wat eigenlijk niet in de planning zat, ik had net hardgelopen en zomaar ineens zat ik op de site bij Zalando en bestelde ik het Nike hardloop horloge. Gisteren kwam hij binnen en ik heb hem natuurlijk gelijk getest, of hij bevalt? Nou en of! 
Als ik de halve marathon uit zou lopen mocht ik van mezelf een nieuwe broek kopen bij Nike, maar steeds zag ik niet de broek die ik wilde hebben en dus verdween mijn beloning een beetje naar de achtergrond. Wat niet naar de achtergrond verdween waren mijn dromen over het Nike GPS horloge dat ik al enkele maanden had. De dromen werden sterker toen mijn 4 jaar oude Nike plus horloge tijdens de Dam tot Dam volledig uit elkaar viel.

De afgelopen weken had ik al een aantal keer op het punt gestaan om hem te bestellen maar uiteindelijk besloot ik dat ik hem in december zou mogen bestellen, dat zou me motiveren om ook in december door te blijven lopen en kwam ook gewoon net even wat beter uit. Maar toen, afgelopen maandag, ging het mis, ik kreeg een kortingscode van Zalando in mijn bezit en binnen 5 minuten was het horloge besteld. Het feit dat ik 20 euro korting had zorgde voor een vrijwel nihil gevoel van schuld… 

Ik liet het horloge op mijn werk bezorgen en gisteren kwam bij binnen en wauw, wat is hij mooi! Omdat ik op mijn werk niet kan hardlopen, helaas, moest ik wachten tot ik thuis was. Gelijk na binnenkomst schoot ik in mijn hardloopkleding die ik al tactisch klaar had gelegd en ging ik op pad! Even een kort rustig rondje van max 5 kilometer was het idee, maar in het donker moet je toch altijd je route een beetje aanpassen en ik wilde ook perse naar Carre lopen. Afijn uiteindelijk liep ik zowel met mijn Nike+ App als het horloge want ik wilde graag vergelijken. 

Bij thuiskomst bleek er een verschil van 100 meter te zitten tussen mijn horloge en de App, de App gaf net iets meer aan dan het horloge, maar goed 100 meter is natuurlijk praktisch niets en eerlijk gezegd heb ik meer vertrouwen in het horloge dan in de App. 

Mijn conclusie? Ik vind hem geweldig! Ik kan nu heel makkelijk zien wat ik loop en hoef geen rare bewegingen meer uit te halen om tijdens het rennen mijn average pace te zien, hetgeen dus niet alleen makkelijk is maar ook een stuk veiliger. Het enige nadeel, hij is groot, heel groot en zeker on mijn pols, maar ach dan kan ik tenminste goed zien wat er staat. 

Ps. sorry voor alle kwijl foto’s maar hij is zo mooi! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.