New in: Utrecht shopping

06.11.2013
Afgelopen zaterdag ging ik naar Utrecht voor de musical Jersey Boys, maar dat niet alleen, ik ging ook shoppen. Ik vervolgde mijn maanden lange zoektocht naar ‘de perfecte’ enkellaarsjes en jurkjes voor naar het werk en wonder boven wonder slaagde ik! 
De dag begon al succesvol want we waren het station nog niet uit of ik vond bij de Manfield al de ideale laarsjes. Ik had al wel zwart suède enkel laarsjes met een hak, alleen was dit een blok had en liepen ze voor geen meter. Daarom wilde ik graag nieuwe laarsjes maar met een smalle hak en met draag comfort. Zeker ook omdat ik ze veel naar mijn werk zal dragen en ik dan toch van en naar het station moet lopen en er dan niet als een manke giraf uit wil zien. 

Het andere item dat ik kocht was een jurkje van de H&M. Hoewel ik hem voornamelijk voor mijn werk heb gekocht is hij ook geschikt voor een etentje of feestje, multifunctioneel dus! De pasvorm vind ik persoonlijk heel erg mooi en ook de kleurstelling is precies wat ik zocht! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.