Over 138 dagen

27.11.2013
Over 138 dagen is het al sinterklaas en kerst geweest, heb ik al oliebollen gegeten, zitten we al heel wat tijd in 2014, loopt mijn contract binnen een dag af en is mijn vader de volgende dag jarig. Kortom een ver van je bed show zou je denken. Maar niets is minder waar…..
Over 138 dagen loop ik namelijk de marathon. Dus hoewel 138 dagen heel lang lijkt, is het 13 april voor ik er erg in heb! Officieel begint mijn training voor de marathon pas komende maandag, maar een rustige hardloop week kan ik mezelf niet permitteren en sterker nog, een week niet hardlopen zou ik niet eens willen! 

Maandag ga ik aan de slag met het schema dat ik ga krijgen van trainer Rob Veer en waar ik voorafgaand aan mijn gesprek met Rob heel bang was voor een killer schema, heeft hij me beloofd het me niet te zwaar te maken. Het schema heb ik nog niet binnen, maar het gaat er op neer komen dat er in mijn ritme niet veel gaat veranderen, 2 trainingen van 1 a 1,5 uur doordeweeks en een duurloop in het weekend. 

Maar goed dus nog 138 dagen tot ik in Rotterdam die marathon ga lopen
1. kerstfeest van mijn werk 2.  familie verjaardag van m’n vriend 3. sinterklaas 4. Bruggenloop Rotterdam 4. Dagje naar Emmen voor m’n werk 5. Kerstshoppen in Duitsland 6. High Tea met vriendinnen 7. Uit eten met familie 8. naar ballet met mijn collega 9. kerst avond 10. eerste kerstdag 11. tweede kerstdag 12. dagje weg met mijn moeder tussen kerst en oud en nieuw 13. oud en nieuw 14. indoor ski hal 15. boom Chicago 16. halve marathon van Egmond 17. trouwdag van mijn ouders 35 jaar [!!!] 18. Zandvoort circuit run 19. CPC run 19. feestje Judith 20. Valentijnsdag 21. Pasen 22. bonus betaling op het werk 23. nieuw new balance pakketje 24. Vondelpark loop

Ik heb dus al 24 hele leuke dingen in de planning van die 138, dus moet je nagaan hoe snel het gaat! 

Wat ik ga doen na de marathon? Allereerst ga ik de volgende dag misschien wel niet naar mijn huidige werk, immers mijn contract loopt op 14 april af en het is altijd maar weer de vraag of je daarna een baan hebt, al ging mijn functioneringsgesprek erg goed trouwens. Verder vier ik de dag na de marathon de verjaardag van mijn vader, maar dan neem ik toch echt even hardloop rust. Op 18 April ga ik naar het concert van Justin Timberlake en ik hoop niet lang erna op het vliegtuig naar Indonesië te stappen…. Maar goed eerst maar even 138 dagen bikkelen! 

Wat ga jij allemaal doen de komende 138 dagen? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.