Runners world Dreamteam 2014

16.11.2013
Ieder jaar stelt Runners World een dream team samen waarmee ze de voorbereidingen in gaan voor de marathon van Rotterdam. Ook dit jaar stellen ze weer een team samen die ze volgen en begeleiden in aanloop op de marathon in Rotterdam. 
Een paar weken geleden zag ik de oproep van Runners World op facebook voorbij komen en ik gaf me op. Een marathon lopen staat al tijden op mijn lijstje en Rotterdam leek me qua planning ook nog eens een goede optie. Over mijn motivatie waarom ik dit graag wilde doen hoefde ik dan ook niet lang na te denken en uiteindelijk stuurde ik onderstaande motivatie op.

‘Een marathon lopen is voor mij het ultieme doel. Een marathon beschouw ik bijna als iets boven natuurlijks, het is het ultieme vragen van je lichaam en geest en daarbij al je grenzen verleggen. Dat doel bereiken met iets waar ik zo veel lol en plezier aan beleef zou geweldig zijn!

“Nu ik sinds mijn afstuderen fulltime werk heeft de intensiteit van mijn hardlooptrainingen een enorme spurt genomen en loop ik meer dan ooit. Het is voor mij een combinatie van ontspanning, gedachtes verzetten en afreageren na een lange dag werken en ik voel me als herboren als ik na een training thuis kom. Naar hardlopen heb ik een andere passie, mijn blog. Ik blog over mijn leven en dus ook hardlopen op mijn site: www.legally-brunette.nl en daar bereik ik dagelijks meer dan 500 lezers.

De lezers van mijn blog geven aan dat ik hen inspireer met mijn hardloop verhalen en dat zijn de mooiste complimenten die ik krijg op mijn blog. Juist als lid van het dreamteam denk ik dat ik dit alleen nog maar verder kan uitbouwen en mensen kan inspireren. Niet alleen mensen die de droom hebben om ooit een marathon te lopen maar juist ook die mensen die 5 kilometer lopen, want ook dat is al fantastisch!’

En nu komt het, gisterochtend werd ik gebeld door Runners World dat ik ben geselecteerd als lid van het dreamteam 2014! 
De komende maanden ga ik dus trainen voor de marathon van Rotterdam en die belevenissen ga ik uiteraard met jullie delen, maar kunnen jullie ook terug gaan vinden in de Runners world! 

Wat het inhoud?
Samen met nog 5 anderen zal ik onder professionele begeleiding gaan trainen voor de Marathon van Rotterdam op zondag 13 april 2014 [zet het vast in je agenda want ik verwacht jullie natuurlijk wel langs het parcours!]. Trainer Rob Veer zal een custom made trainingsschema voor me op gaan stellen en iedere week zal ik mijn vorderingen aan hem moeten rapporteren. Daarnaast zullen we gekleed worden door New Balance en staat er nog een heel team klaar om ons te begeleiden naar de finish op 13 april. Iedere maand zullen onze vorderingen worden gedeeld in het blad Runner’s World en om de lezers een gezicht bij de verhalen te geven hebben we volgende week een heuse fotoshoot! 

Zoals jullie begrijpen vind ik het ontzettend gaaf en loop ik over van enthousiasme! Natuurlijk neem ik jullie mee op dit avontuur en bereid je dus maar voor op veel hardloop blogs de komende maanden! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.