Starbucks Seasonal Specials

11.11.2013
Het is al weer november en dat betekent niet alleen dat Sinterklaas bijna in het land is en de kerstboom al bijna naar binnen kan, maar ook dat de rode bekers en seasonal specials weer terug zijn bij Starbucks! 
Ik offerde mezelf afgelopen week op om alle 3 de seasonal specials van de Starbucks te gaan testen. Zoals jullie begrijpen een enorme straf voor me, maar alles voor de blog! Nee, om eerlijk te zijn wilde ik gewoon naar de Starbucks en daar zag ik een oude bekende, een barista die er al werkte in de tijd dat ik er nog dagelijks kwam en die verwende mij met niet 1 maar 3 seasonal specials! 

Ieder jaar heeft Starbucks vanaf begin november de rode bekers die je alvast in de stemming brengt voor de naderende feestdagen en zodra deze bekers er zijn, zijn ook de seasonal special te verkrijgen. Dit jaar zijn er 3, de Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte  en de Orange Mocha. 

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Toffee Nut latte, ik hou van zoet en dan heb je aan deze een goede. Ook de Gingerbread Latte kon ik erg waarderen. Persoonlijk vond ik de Orange Mocha wat minder, niet vies, maar niet zo mijn ding.

Ga jij binnenkort naar de Starbucks om een seasonal special te drinken? Er is nu een leuke actie, tot 11 november krijg je namelijk tussen 14:00 en 17:00 de tweede seasonal special gratis! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.