The big 30

26.11.2013
Gisteren was mijn grote liefde jarig en is hij niet langer een twintiger. Zaterdagavond vierde hij dit al met een groot feest voor al zijn vrienden en gisteravond sloten we zijn verjaardag af met een heerlijk 5-gangen diner.  Als de eindredacteur van deze blog, en mijn lieverd, verdient hij het dan ook om in de spotlight te staan! 
Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feest en een cadeau. Op zaterdagavond nodigde hij daarom al zijn vrienden uit voor een feest dat super leuk en gezellig was en tot in de late uurtjes doorging. De sporen van het feest waren duidelijk zichtbaar de volgende ochtend en na heel wat schoonmaakwerk en lege bierflesjes overal vandaan te hebben gehaald, was gisteren het huis ook weer enigszins toonbaar.

Mijn vriend mag dan misschien wel 30 zijn geworden, dat zou je hem zeker niet geven als je hem ziet! Daarbij is hij natuurlijk stervoetballer en staat binnenkort ook weer zijn jaarlijkse snowboard vakantie voor de deur en wat is er dan leuker dan een cadeau geven die bij zijn sportieve en actieve leven past?! Leuk, maar wat geef je dan aan iemand die niet weet wat hij wil hebben? Na lang denken kwam ik uiteindelijk met een goed idee, een Go Pro camera! 

Met een Go Pro kun je eigenlijk alles, tenminste, je kunt er tot 60m mee onder water, hij kan in de kou, kan vallen en is dus geschikt voor extreme omstandigheden en activiteiten. Tijden onze reis door Thailand had ik al gemerkt dat hij erg gecharmeerd was in de camera van onze reisgenoot en ik hoorde hem al over alles wat hij er mee kon doen. Oftewel, na onze volgende reis zien jullie niet alleen foto’s maar ook filmpjes! 

Ik vond het in ieder geval een zeer geslaagde verjaardag die we gisteren tijdens een heerlijk diner hebben gesloten en ik hoop natuurlijk dat we nog heel veel verjaardagen samen mogen gaan vieren, want hij is en blijft mijn grote liefde! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.