The special painting

21.11.2013
Toen ik thuis kwam na mijn vakantie naar Thailand vond ik thuis een schilderij, een heel speciaal schilderij want het is gemaakt door mijn moeder die het speciaal voor mij heeft gemaakt. Iedere dag kijk ik vol trots naar mijn eigen schilderij die de sterke band tussen mijn moeder en mij illustreert. 
In januari zag ik tijdens het winkelen in Rotterdam een schilderij in het beige/grijs met steentjes een de tekst: “Listen to your Hart”. Ik was opslag verliefd op het schilderij dat helemaal bij mijn inrichting past, maar helaas was het schilderij meer dan 200 euro en moest ik het dus laten hangen. Wel besloot ik er een foto van te maken, welke ik aan mijn moeder liet zien. Mijn moeder zei gelijk dat ze wel eens zou kijken of ze het kon maken als ze tijd had en aangezien mijn moeder het meest creatieve persoon is dat ik ken had ik er alle vertrouwen in dat ze het zou kunnen maken. 

Toen ik met mijn zware koffer mijn huis binnenstapte was het laatste waar ik aan dacht het schilderij. Toen ik mijn slaapkamer in liep zag ik ineens dit schilderij staan wat mijn moeder dus speciaal voor mij had gemaakt en de tranen sprongen in mijn ogen. De band tussen mij en mijn moeder is verschrikkelijk sterk en we lijken als 2 druppels water op elkaar en ik kan me geen leven zonder haar voorstellen. Sommige mensen vinden het kinderachtig maar ik kan me ook op mijn 24-jarige leeftijd geen leven zonder mijn moeder voorstellen en ik spreek haar ook vrijwel iedere dag. Dit schilderij staat voor mij dan ook symbool voor onze sterke band.

Het schilderij heeft een mooie en prominente plek gekregen in mijn woonkamer waar het op de bovenste plank van mijn accessoires rek staat. Iedere dag kijk ik vol trots naar het schilderij, ik vind hem niet alleen ontzettend mooi, ook heeft het voor mij dus een speciale betekenis. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.