Throwback Thursday: Bijbaantjes

22.11.2013
Ondanks dat ik pas 24 jaar ben, heb ik al een behoorlijke lijst met baantjes op mijn naam staan. Geen echte banen natuurlijk, maar bijbanen die ik tijdens de middelbare school en mijn studie deed om wat extra te verdienen. Waar het geld aan op ging? Kleding, kleding en kleding…. 
Hoewel bovenstaande foto doet vermoeden dat ik al op 5 jarige leeftijd begon met werken, was ik een jaartje of 12 toen ik mijn eerste bijbaantje kreeg. Mijn eerste baantje heb ik 5 jaar lang gedaan en in de zomers zocht ik ieder jaar een nieuw zomerbaantje. Tijdens mijn studie werkte ik hoofdzakelijk bij de schouwburg in Amstelveen, maar deed ik ook de nodige uitzendklussen om wat extra bij te verdienen. Het resultaat is onderstaande lijst….

Media Express bladen bezorger * Albert Heijn vakkenvuller * Albert Heijn Kassa Medewerkster * Build a Bear Workshop * Kwantum gordijnafdeling * Cobra Museum Horeca Medewerkster * Schouwburg Amstelveen Horeca en Publiek * Taft verkoopmedewerker * AMC administratief medewerker Cardio Thoracale Chirurgie * Hulp Piet * Rijksmuseum Front Office * Rijsterborg Makelaars assistent makelaar * TK Advocaten en Notarissen Notarieel medewerkster * Say Cheese Fotograaf * Hogeschool Leiden Ambassadeur * Oppas * Vacansoleil Hoofd Animator * Bijenkorf kassamedewerker * 

Hebben jullie ook zo een lange lijst van bijbaantjes of heb je momenteel een bijbaantje? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.