Zeven heuvelen trotseren

18.11.2013
Vandaag is de dag dat ik heuvels ga trotseren, 7 wel te verstaan, over een afstand van 15 kilometer. Nu Amsterdam geen heuvels kent moet ik hiervoor naar de andere kant van het land, die kant waar ze heuvels hebben en spreken met een zachte G, oftewel Nijmegen. 
Ik heb de mazzel dat mijn ouders mee gaan naar Nijmegen om te supporten en ik dus niet de hele reis per trein hoef af te leggen. Nu is dat op de heenweg nog niet zo erg, maar stinkend en moe zo lang in de trein terug zag ik minder zitten. Maar het zijn niet alleen mijn ouders die komen supporten, ook mijn vriend is van de partij. Geen zondag uitslapen voor hem dus, maar hij doet het graag en met liefde (tenminste dat hoop en geloof ik haha).

Hoewel ik weet dat het vast helemaal goed gaat komen vind ik het wel spannend, immers zijn heuvels niet iets waar ik normaliter op train en waar ik goed op heb kunnen oefenen. Maar nog geen 2 weken geleden liep ik als training even 16 kilometer met vrij veel gemak, dus zouden deze 15 wel goed moeten komen! 

Hoe het ging laat ik jullie natuurlijk uitgebreid weten in een verslag morgen, maar wil je het al eerder weten? Volg me dan op Instagram en Twitter! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.